free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk bő nadrágban

Borsa         Címkék: bőnadrág, divat, ilyenekvagyunk, utca 40 hozzászólás

Nyáron sem kell lemondani a hosszú nadrágról. A bő nadrágoknak, lengedező száraknak még mindig nagy a népszerűsége. Mutatunk két példát, hogy milyen legyen és milyen ne.

Néhány éve – talán már öt is - annak, hogy berobbant az öltözködésünkbe a bő nadrág, a török bugyi és az ültetett ülepű nadrág. Talán a legnehezebben horható darabok, mármint abban az esetben, ha nincs önkritikánk, esetleg az ízlésünk nem éppen kifinomult. Szóval ezzel a ruhadarabbal okosan kell bánni, hogy mutasson valahogy. Mutatunk példát is, természetesen.Ez a szürke alapon kék, púder rózsaszín, lila virágokkal díszített nadrág nagyon kellemes nyári viselet lehet, hiszen anyaga nagyon vékony, és nem tapad. Idén egyébként, a nagy divatházak tervezői elhatározták, hogy nem csak a fák, de mi is virágba borulunk, méghozzá tetőtől-talpig. A rajzos virágoktól kezdve egészen a színes foltokig mindenféle mintát a kifutóra vittek a kreátorok, a legjobbak az olasz páros, Dolce & Gabbana rózsái, de tőlük nem sokkal marad le a Chanel és az Armani sem. Persze, ez nem jelenti feltétlenül azt, hogy alanyunk is emiatt vette magára ezt a klassz nadrágot, de jól választott az biztos. A kiegészítők, a felső rész asszimetriája, mind-mind rádob egy-egy lapáttal az öltözékére. A hivatalos stílusnak sokféle irányzata van, a képen látható pont nem tartozik bele abba, amit mi szépnek nevezhetnénk. A pamutból készült, oldalt anyagtoldásokkal bővített nadrág rendben van, csak sajnos ez a vászon, tengerész blúz nem illik hozzá egyáltalán. A hölgy viseletét a kiegészítői is elrontják, bár ezen a képen kevésbé látható, viszont a fehér gyöngy nyaklánc mellé felvenni, egy duplasoros, ezüstnek tűnő, köldökig érő láncot, pluszban még egy piros ékköveset is, túlzás. Sokat gondolkodtunk rajta, hogy mi lenne a legjobb választás, ehhez a bő nadrághoz, ha irodai stílusról van szó, de arra jutottunk, hogy inkább magát a nadrágot cserélnénk le, egy sötétkék ceruzaszabású szoknyára.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés