free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk fehérben

Borsa         Címkék: blúz, fehér, ilyenekvagyunk, kirakat 27 hozzászólás

Mai két utcai modellünk fehérben látható. Biztosak vagyunk benne, hogy újra vitákat generálunk a nem szavazatunkkal, de elmondjuk miért hoztuk ezt a döntést.

Sokunknak van oka ódzkodni a fehér színtől, főleg akkor, ha egy teljes szett összeállításáról van szó. Az biztos, hogy a fehérrel óvatosan kell bánni, főleg akkor tudja megnehezíteni a dolgunkat, ha nincs kiforrott stílusérzékünk. Erre mutatunk most példákat, egy szépet és kevésbé mutatósat. Nagyon csinos ez a fehér szett. A szőke nőkre jellemző, hogy nehezen találják meg azt a formát, amiben a csupa fehér jól néz ki, de ez itt egy tökéletes példa. A fehér textil, az aranyszínű ékesítések, az arany-fekete szandál, és a szolid, vékony öv, olyan harmonikus megjelenést ad ennek a lánynak, hogy tényleg képtelenség egyetlen olyan pontot találni ezen a szetten, amibe beleköthetnénk. A szemüvege rendben van, diszkrét aranykeret, pilótaforma, szögegyenes szőke hajától keretezett arcát szépen kiemeli, feltűnővé teszi a megjelenését, amit az arany kiegészítők remekül hangsúlyoznak. A táska szegecsei, fém díszei és a szoknya arany gombjai is párra lelnek egymásban. Ráadásul a blúz gombsora mellett futó kis fodor szexivé teszi ezt az öltözéket. Pompás.Különösen nem borzalmas ez az összeállítás, valahogy mégis szürke hatást kelt. A ruhadarabok külön-külön megállják a helyüket, sőt igen jól kombinálható darabok, így együtt azonban, nem illenek össze. A mell alatt elvágott blúz, és a térd fölé érő short összenyomja a lányt, ráadásul a fekete, egyszerű körömcipő a zártságával, otromba hatást kelt. Nem egy csúnya cipőről van szó, de ezekhez a világos színekhez mi egy légiesebb lábbelit tudnánk elképzelni: egy fehér, klasszikus tornacipőt, esetleg egy mokaszint, szintén fehérből. Ha pedig ragaszkodik a feketéhez, akkor mindenképpen szandál. Valójában a legnagyobb baklövés a nadrág volt, ha ezt lecseréljük egy fekete ceruza szoknyára, esetleg egy hosszú szárú, fekete, vászonnadrágra, máris kompakt lenne a szett, de így nem.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés