free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk maxiruhában

Borsa         Címkék: ilyenekvagyunk, kirakat, maxiruha 35 hozzászólás

A maxiruha a legkényelmesebb viselet a dög melegben, viszont nem árt odafigyelni a hozzá választott kiegészítőinkre. Lehet jól csinálni, de el is lehet rontani. Példák.

A maxiruhák a hippi korszakban jöttek divatba, épp úgy, mint a szupermini szoknyák, sortok - de nem mondunk újat azzal, hogy újra és újra divatba jön minden, ami egyszer már divat volt. A divatban legritkább esetben vannak új alapdarabok, csak továbbgondolásokat vásárolhatunk; épp ezért a mai divatanyagunkban szereplő csajok ruhái épp úgy szembe jöhettek volna velünk 1967-ben, mint ma. A maxi ruha könnyed, lengedező vászon, ami nem a kivágásaival, hanem a láb körül pergő hatalmas szoknyarésszel varázsolja szexivé a viselőjét. A mai két példa leginkább arra mutat rá, hogy a jól kiválasztott kiegészítők mennyire fontosak egy-egy öltözékben. Ez a barack színű nyári ruha és a szürke hüllőbőr hatású dzseki nagyon-nagyon merész kombináció, viszont jól eltalált. Első pillantásra talán meglepődünk ezen az szetten, hiszen sem az anyagok, sem a színek nem passzolnak egymáshoz - legalábbis az átlagos viseletekhez képest. Miután megszokta a szemünk a meglepő színválasztást láthatjuk, hogy nagyon kompakt ez a szett annak ellenére, hogy óriásit hibázhatott volna viselője: elég hangsúlyos a dzseki, a ruha, még a táska is, de valahogy mégsem túlzás így együtt. Talán a kis képen annyira nem látványos, de a lány még a sminkjére is óriási figyelmet fordított: ugyanazt a barackszínű árnyalatot használta pirosítónak, mint amilyen a ruhája. Finom, leheletnyi kiegészítőkkel dobta fel ezt a hangsúlyoz összeállítást, amelyek megegyeznek a finom szandál/papucs színével is. Pontosan úgy, ahogy kell.
Első ránézésre rendben van ez a ruha, aztán észrevesszük, hogy valami mégsem stimmel, valami szétesik. Ennek két oka van: a kiegészítők és a nem megfelelő méretű ruha kiválaztása. Fekete-fehér négyzetes bőrtáska túlságosan robosztus ehhez a lenge hosszú ruhához, a flip-flop metálos csillogása és a vászonruha mélykékje sem mutat harmóniát. Ahogy említettük, szerintünk a ruhamérettel is van egy kis probléma, és ezt a következtetést nem csak abból a mozdulatból vonjuk le, hogy a lány épp a pántját húzogatja a képen. A derék és a mellrész is legalább egy mérettel nagyobb, mint amekkorára a csajnak szüksége lenne, és mivel nagyon vékony és igen csinos teremtésről van szó, egy megfelelő mérettel jobban hangsúlyozhatta volna alakját. Nem rossz ez a szett, de minimális odafigyeléssel lehetne tökéletes. Egy fehér vászontáska, egy jó méretű hosszú ruha és egy fehér szandál jól kiegészíthetné ezt a ruhát. Legközelebb.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés