free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk lenge felsőben

Borsa         Címkék: ilyenekvagyunk, kirakat, lengefelső 46 hozzászólás

A tavalyi évben robbant be a lenge, hosszú felső – tunika - őrület a mindennapokba. Két példa arra, hogyan mutathatunk benne jól és rosszul. Az utcán láttuk.

A tavalyi évben robbant be a lenge, hosszú felső – tunika - őrület a mindennapokba. Lehet hordani elegánsan, sportosan, tengerparti érzetet keltően, de városi viseletnek is tökéletes. Erre a nyári alapdarabra mutatunk most két példást, amiből kiderül, hogy miként nézhetünk ki jól és kevésbé jól a lenge blúzban.Igen, mert egyszerű, mégis mutatós, és felettébb nőies. A tunika hossza láthatóan pont a kényes részeket takarja, a csőnadrág, a kivágott orrú cipellővel mutatóssá teszi a szettet. A cipő egyébként ezzel a kis sarokkal nyújtja a lábakat, ezért még, ha egy pillanatra kicsit vastagabbnak is látnák alanyunk combjait, akkor is formás lábakat varázsol. A blúzon pontosan a derékrészen helyezkedik el az a vastag öv, ami ilyen szorosra húzva, kellemes homokóra alakot formál - nem mellesleg passzol a cipő színével és anyagával: mindkettő lakk. Ez az öltözék úgy jó, ahogy van, semmi nem hiányzik, semmi nem sok, nem öltözött alul, de túlzásba sem vitte utcamodellünk a reggeli öltözködést. Egy pillanatra elgondolkoztunk, hogy talán egy nagy nyakba való elférne még ezen a szetten, de aztán úgy döntöttünk, ahogy a képen szereplő nő is, a kevesebb több. A nagy malaclopó táska és a széles öv ezzel a mutatós körömcipővel az összes szükséges kiegészítést megtette. Ráadásul ez a felső, a nadrág, és a cipő még évekig hordható lesz, hiszen alapdarabok. Gratulálunk ehhez az egyszerűen szép megjelenéshez.Hiába a Barbie-baba alkat, a trendi cipő, a lobogó tunika, ez a csaj bizony mellényúlt. Biztos vagyok benne, hogy mindannyiótoknak szemet szúrt a csipkemintás leggings és otromba cipő, nálunk konkrétan a biztosítékot verte ki. A kilencvenes évek elején - szerencsére igen rövid ideig - volt divat ez a fajta csipke lábtakaró. Az utcafronton dolgozó hölgyek hamar magukévá is tették ezt a stílusú macskanadrágot, a más szektorban tevékenykedő nők örömmel mondtak le erről a semmirekellő ruhadarabról. Ezért is érthetetlen számunkra, hogy mi visz rá egy ilyen mutatós, trendi, csinos lányt arra, hogy ehhez a gyönyörű homokszínű, lenge, pamut felsőhöz ezt a közönséges harisnyaszerűséget vegye magára? Egyetlen tippünk van - bár ezt a következtetést másból szűrtük le -, méghozzá az, hogy a kisasszony szeret túlzásokba esni. Bizonyíték erre a hatalmas, a tunikával azonos színű lánc és a nyakba kötött vászonkendő, aminek szintén csak egy funkciója lehet, méghozzá a leplezés. Egy nyitott bézs szandál, és egy egyszerű fekete leggings, valamint kicsit kevesebb ékszer tökéletesre varázsolhatná utcán meglelt modellünket. LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés