free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk kutyasétáltatás közben

Borsa         Címkék: divat, igen, kirakat, kutyasétáltatás, nem 45 hozzászólás

Magas sarkúban is ér loholni a kutya után, de ha már erre vetemedtünk, nem ártana figyelni a részletekre is. Ilyenek vagyunk, az utcán láttuk.

Tökéletesen tisztában vagyunk azzal, hogy leáldozott a "kinyúltmelegítőnadrágos" kutyasétáltatás időszaka. Nincs is ezzel semmi baj, miért kellene slamposan flangálni a kutya mellet, miközben ő serényen végzi a dolgát. Igen ám, de ha már stílusosan, magas sarkúban próbálunk meg kutyánk ürítéséhez asszisztálni, nem árt a részletekre is figyelni - már a saját toalettünk részleteire...  Az utcán láttuk: ilyenek vagyunk kutyasétáltatás közben.Bár nem a mi stílusunkat, ízlésvilágunkat tükrözi a képen látható cukorpofa vizsla gazdájának toalettje, azt kell mondjuk, sima ügy volt, hogy az igen oldalra kerüljön - és ha majd megnézitek mit tálaltunk fel nektek a nem oldalra, tökéletesen egyet fogtok érteni velünk. Ha nagyon szeretnénk belekötni a képen látható összeállításba, egyetlen egy dolog szúrja a szemünket: a púder színű ruhához nekünk túlságosan erős és hangsúlyos kontrasztot ad a fekete kiegészítők megjelenése, de mivel látjuk a tudatosságot, feltételezzük: nem a véletlennek köszönhető, hogy megjelent egy másik szín az összeállításban. Hiába van ruhában a képen látható leány, a ruha A-vonalú szabása lehetővé teszi a kutya utáni rohangálást, nem akadályozza a gazdit a leguggolásban és egyéb kutyasétáltatós mozdulatoknál sem okoz gondot a szoknya alj.
Nem is tudjuk, hol kezdjük el a képen látható szett elemzését. Induljunk lentről felfelé: bokapántos magas sarkú cipő - ha nem látnánk az összeállítás többi részletét akár még azt is mondhatnánk, hogy bár nem a mi világunk, nincs ezzel semmi baj, de az a helyzet, hogy látjuk a többit... A nadrág alól kilógó leggings fenti összeállításban történő megjelenést nem értjük. Hosszas fejtörés után sem. Nincs mit nagyon mondani még erre, ez sajnos a no komment kategória. A felsőre szerettünk volna valami pozitívat írni, például azt, hogy színében harmonizál a nadrággal, de csíkos mintája úgy üti a pantalló apró mintáját, hogy csak úgy szól. A nyaklánc is teljesen felesleges, elvész ugyanis az összeállításban... Szerettünk volna valami jót, valami biztatót írni, de nem megy... Csak a kutya vigyorgó és boldog feje vigasztalt bennünket e kép nézegetése közben.
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés