free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk csőtopban

H. Lena         Címkék: csőtop, divat, ilyenekvagyunk, kirakt, nyár 38 hozzászólás

Sajnos nem elég, ha a kiegészítők passzolnak egymáshoz, egy rosszul megválasztott felső az egész szettet elrontja. Az utcán láttuk, ilyenek vagyunk.Őszies hangulatú viselet, ami nem mellőzi a tudatosságot és bár első ránézésre a zárt cipő és a csőtop okozott némi ellenérzést, úgy döntöttünk, nem olyan ordító hiba, ami miatt a másik oldalra kellene kerülnie ennek a fotónak. Óriási pirospont jár a szett viselőjének azért, mert a cipő és a csőtop feketéje tökéletesen megegyezik, és a táska-nadrág barnája is egyértelműen harmonizál egymással. A kevesebb több - elv tökéletes alkalmazását láthatjuk a képen, nekünk semmi nem hiányzik a szettből, semmit nem tennénk hozzá. Köszönjük szépen, rendben van.
A köszönjük szépen, majd jelentkezünk - kategória. De mielőtt kritizálnánk, kezdjük a jóval: a kiegészítők színe tökéletesen megegyezik: mindegyik fekete, látjuk a tudatosságot, de ez sajnos nem elég az üdvösséghez. A barnás színű csőtop színe ugyanis egy olyan lehetetlen szín - ráadásként a pink is megjelenik a mintában - amihez nehéz egyéb színeket párosítani. A farmer kékje nagyon nem illik hozzá, és hiába az előbb említett tudatosság a kiegészítők terén, sajnos csak ront az összhangon, amire az ezüst színű táska csak rátesz még egy lapáttal. Ezt a felsőt kizárólag fehér nadrággal/szoknyával/sorttal tudnánk elképzelni.

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés