free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek voltunk 2010-ben

Borsa         Címkék: 2010, azutcánláttuk, divat, ilyenekvagyunk, kirakat 14 hozzászólás

Az Ilyenek vagyunk visszatekintéssel zárja az évet. Következik az öt szerintünk legcsinosabb igenes és az öt legbénább nemes szett 2010-ből...

A rengeteg hozzászólás, az érdemi, építő kritikák és az olykor parttalannak tűnő viták ebben az évben is hétről hétre bebizonyították, hogy olyan egész egyszerűen nincs, hogy mindenkinek ugyanaz tetsszen. Ez persze így is van rendjén. Az év méltó zárásaként összegyűjtöttük a számunkra legkedvesebb öt igenest és a öt leginkább elrettentő nemest az idei évből.

Igen


A bal szélső összeállításnak azért van itt a helye, mert nagybetűs mintát ad arra, hogyan lehet hétköznapi darabokat, semleges színeket elegánsan kombinálni. A barna bőrdzsekis „zsokélány” szettje magabiztos igényességével került a top 5-be. A középső, méregzöld maxiruha önmagában véve is az egyik leggyönyörűbb holmi, mely idén felbukkant ebben a rovatban, viselője pedig egyértelmű genetikai lottónyertes, akinek ráadásul az ízlése is remek.A fehér blúzos, vászonnadrágos öltözék impozáns, laza harmóniájával maradt emlékezetes. A jobb szélen látható szett pedig azért lett az egyik kedvencünk, mert bár szinte egytől egyig olyan, trendi darabokból áll, melyek gyakran szembejönnek velünk az utcán, mégis kifejezetten vagánynak és eredetinek hat.

Nem

A nemes oldalon landoló szetteknél gyakran látjuk, hogy a szándék, a koncepció meglenne, épp csak a kivitelezéssel akadnak komoly gondok: „ékesen” példázza ezt a szőke hölgy káoszos lila-drapp összeállítása. Szintén sűrűn előforduló hibának mondható, amikor egy alapvetően korrekt öltözéket egyetlen pocsékul megválasztott ruhadarabbal sikerül hazavágni. A balról második képen szereplő lány éppen ezt tette, amikor úgy döntött, hogy felveszi ezt  rettenetes, párducmintás bolerót, mely látványra épp olyan, mintha a topja és a bőrdzsekije között érthetetlen okból egy bikinifelsőt viselne. A gagyi, pamut töröknadrágok és a párducmintás táskák 2010 budapesti, utcai divatjának tipikus darabjai voltak és erre bizony nem lehetünk büszkék. A középső kép szereplőjének ráadásul sikerült ezeket a holmikat tovább súlyosbítania egy sem stílusban, sem pedig színben nem hozzájuk illő felsővel és egy csúnyácska papuccsal, ezzel pedig biztosította helyét az év legrosszabb szettjei között.Jellegtelen ruha, unalmas tangapapuccsal és semmitmondó kiegészítőkkel - így jellemezhető negyedik nemesünk szettje, melyet jellegében és kivitelezésében is széles ívben kerülendő példaként állítunk elétek újra, a nyomatékosítás kedvéért. Utolsó választottunk öltözéke egészében véve is ügyetlen, a fehér harisnya pedig kirívóan rossz választás, mely egyvalamire mégiscsak jó, mégpedig arra, hogy felhívhassuk mindenki figyelmét: attól, ha valami trendi, még nem feltétlenül kell magunkra húzni.  


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés