free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: ingruha

Borsa         Címkék: árak, cucckereső, divat, ingruha, márkák 3 hozzászólás

Sorozatunkban egy konkrét ruhadarabot célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezúttal ingruhát kerestünk.

Egyszer csak képzeletünkben felrémlik egy bizonyos ruhadarab, kiegészítő vagy éppen egy cipő. Menthetetlenül rákívánunk, és aztán nincs mese, nekiindulunk, és boltról boltra járva próbáljuk meglelni fizikai valójában. Erre a szituációra épül ez a sorozatunk.

Az ingruha nem tekinthető idei újdonságnak, hiszen évek óta trendinek számít, méghozzá nem is túl sok változtatással. Így tehát, akinek korábbi szezonokból vannak már ingruhái, ebből a szempontból örülhet, hiszen azokban idén is ugyanúgy divatos lesz. Aki viszont most szeretne beújítani ilyen cuccot, az bőségzavarban válogathat. Az ingruhák rendkívül praktikusak, jellegükből adódóan lehetnek elegánsak és nagyon lazák is, gyakorlatilag minden a "körítéstől" függ. Fazontól függetlenül hordhatjuk őket legginsszel, jegginsszel, egyenes szárú-, vagy akár trapéz vonalú nadrággal, illetve nyáron majd magában, strandruhaként is, cipők tekintetében pedig a tűsarkútól a saruig - alkalomtól függően - bármi szóba jöhet.

Mielőtt azonban belekezdenénk a kiszemelt darabok bemutatásába, megjegyeznénk, hogy mi is kifejezetten zavarónak tartjuk azt, hogy az üzletekben - tisztelet a ritka kivételnek - a képeken is látható állapotban, agyongyűrve találkozunk a ruhákkal. Nem várhatjuk persze el, hogy a raktárból kikerült vagy épp a vásárlók által már ki tudja hányszor felpróbált darabok makulátlanul simák legyenek, viszont az mégiscsak jó lenne, ha a próbafülkében állva nem kellene teljes mértékben a képzeletünkre hagyatkoznunk a tekintetben, hogy milyen is lenne az adott modell egy kiadós vasalás után...Minél inkább hasonlít egy ingruha egy méretes férfiingre, annál menőbb lesz az idei tavaszi-nyári szezonban. Az ilyen szabású ingruhákat azonban mindenképp érdemes feldobni legalább egy hozzájuk illő övvel. Alacsonyabb csajok inkább keskenyebb övet válasszanak, magasaknak a keskeny és a széles öv egyaránt előnyös. A legjobb, ha az övet a derék vonalában kapcsoljuk össze, de ha valakinek épp ezen a tájékon van "rejtegetnivalója", akkor lazán, a csípőre ejtve is hordhatja az övet.
Márkák, árak:
Világoskék: Zara, 9995 forint
Korallszínű: Zara, 3995 forint

Aki a nőiesebb szabásvonalakat részesíti előnyben, választhat olyan ingruhát is, mely derékban eleve szűkített szabású, vagy behúzással szűkíthető! Az egyszínű darabok mellett a kockás és a hosszában csíkos darabok a legdivatosabbak most és ezekből - megelőzendő a pizsama-jelleget - érdemesebb is a "férfiing szabású" verziók helyett inkább szűkítettet választani.Kiegészítőként ezekhez a modellekhez övet értelemszerűen nem ajánlunk, egy feltűnőbb, hosszú nyakláncot, vagy színben és stílusban összekacsintó, karakteres fülbevaló-karkötő párost viszont annál inkább.
Márkák, árak:
Kockás: Bershka, 6995 forint
Csíkos: H&M, 6990 forint

Bár egyelőre a háromnegyedes-, illetve a felgombolható ujjú ingruhákból a legnagyobb a választék, keresve azért találhatunk rövid ujjú változatokat is. Aki ilyesmit szeretne venni, annak érdemes tudatában lennie, hogy a laza, bő szabású, ámde rövid ujjú ingruhák csak keveseken mutatnak jól.Épp ezért ilyen ujjmegoldású ingruhából válasszunk lehetőleg olyat, amely minél inkább követi a test vonalait, illetve akinek ez nem előnyös, az olyat, amely legalább a vállak és a mell vonalában szűk és csak onnan lefelé bővül!
Márkák, árak:
Farmer: Tally Weijl, 5590 forint
Apró kockás: Bershka, 5990 forint  LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés