free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Sajátélmény: kiszolgáltatva a szolgáltatónak

Borsa         Címkék: internet, kultúrtripp, ügyfélszolgálat 10 hozzászólás

A multik még mindig kiszolgáltatott helyzetbe tudják kényszeríteni a lakosságot. Olvasói történet következik, klasszikus panaszlevél formában.

"Lassan négy éve vagyok rákényszerülve a T-csoport internetszolgáltatására. Sajnos- nem is értem milyen versenyhelyzet az ilyen -, abban a lakóházban, ahol élek csak ők szolgáltatnak. Amellett, hogy magasak az áraik, rugalmatlanok a szolgáltatásaik, szervizelésben sem jeleskednek. A legutóbbi eset végképp elhatározásra juttatott, miszerint, amint lehetőségem lesz rá, és már nem köt le a hűség, megszabadulok ettől a multitól. 

Augusztus 4-én éjszaka egyszer csak nem töltött be több oldalt a laptopom. Gondoltam valami kimaradás történt, hát újra indítottam a modemet, vártam néhány percet, a gépet is restartoltam és vártam, hogy betöltődjön az oldal, de ez csak nem történt meg. Mivel határidős munkám volt, kénytelen voltam felhívni a hibabejelentést, ahol elvégeztek egy újraindítást, majd ők is azt tapasztalták, hogy ez bizony nem megy. Felvették a "hibajegyet", majd közölték, hogy az Általános Szerződési Feltételek szerint 72 órán belül megjavítják. Mondhatni nyugodt voltam, hiszen a 72 óra, az három nap, csak történik valami közben. Nos, semmi nem történt. Amikor letelt a határidő újra felhívtam az ügyfélszolgálatot, ahol ígéretet kaptam arra, hogy még aznap megkeresnek a "műszakis kollégák" és egyeztetnek velem időpontot, hogy mikor hozzák ki a modemet, ugyanis úgy tűnik, az romlott el. Kell-e mondanom, hogy eltelt a nap anélkül, bárki is megkeresett volna tőlük? Mivel vészesen közeledett a hétvége – konkrétan péntek este volt -, újra hívtam őket: negyven perc várakozást követően feladtam és eldöntöttem, hogy másnap amint felébredek, a panaszom lesz az első, amit elregélek a telefonban. nekik.Legnagyobb szerencsétlenségemre szombaton reggel már egészen korán felriadtam és már hívtam is az internetszolgáltatót. Egy segítőkész hangú férfi jelentkezett, akinek elmondtam a problémámat, mire azt mondta, hogy megsürgeti az ügyet, majd ígéretet kaptam arra, hogy reggel 8 és délután 4 között kijönnek a szakik, és végre kapok egy új modemet. Szombaton egész nap otthon malmoztam és vártam a szerelőket, nem jöttek, nem telefonáltak, és postagalambot sem küldtek. Innentől kezdve minden féket elveszítettem és azóta naponta többször is felhívom a T-csoportot, hol kedvesen kimérten fenyegetőzöm, hol káromkodok, mire megreguláznak, hogy változtassak hangnemet, mert ők, így nem hajlandóak beszélni velem. Szóval próbáltam minden, rimánkodtam, kérdeztem, fenyegetőztem, csilingeltem, hisztizem, de nem történik semmi.

Írj te is!

Írd meg te is saját történetedet, amiről úgy gondolod, ha megosztod a többi olvasóval, talán tanulhatnak belőle anélkül, hogy ők maguk is átélték volna ugyanazt. Ide várjuk a leveleket, amelyeket szerkesztés után, természetesen név nélkül teszünk közzé: szerkesztoseg@borsa.hu


Tisztában vagyok vele, hogy a kimaradt időszakot, majd jóváírják, ha kérem, és azzal is tisztában vagoyk, hogy az ügyfélszolgálat tehet a legkevésbé arról, hogy elromlott a modemem – ha ugyan erről van szó. Viszont azt nem értem, hogy ha egy szolgáltató nem tartja be az általános szerződési feltételeket, tehát szerződésszegést követ el, akkor miért nem tudok szerződést bontani, akár a hűségidőn belül is, anyagi retorziók nélkül?! A csoport indoka a következő: nem sorozatos a problémám. Valóban nem, viszont a 72 óra helyett már 180 órája nincs internetem, nincs szolgáltatásom, nincs segítség, nincs lehetőségem arra, hogy szerződést bontsak, nem tudok kompetens személlyel beszélni, senki nem segít. Konkrétan kiszolgáltatott helyzetben vagyok."LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés