free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk irhakabátban és lapos csizmában

Borsa         Címkék: csizma, ilyenekvagyunk, irhakabát, kirakat 16 hozzászólás

A mai részben két városnéző turista öltözékét vesszük górcső alá. Közös pontok: az irhakabát és a lapos csizma. Az utcán láttuk.

Mai kiszemeltjeink - az arcvonásaikból, felszereléseikből ítélve - vélhetőleg turisták, akik egyaránt irhakabátot és lapos talpú csizmát választottak a pesti városnézéshez. Az elképzelés rendben van, a kivitelezés már nem ment mindkettőjüknek simán…A távol-keleti lány irhakabátjának színárnyalata és szabása is tetszetős, a hossza is ideális alanyunk testmagasságához. A szűk szárú farmernadrág színben és stílusban illik a többi elemhez és az alkalomhoz is. Az ilyen típusú, bumfordi csizmák esztétikuma nyilvánvalóan vitatható, azt azonban be kell látni, hogy a hidegben, hosszas talpaláshoz például praktikus viselet. Az öltözék egyben van, a célnak megfelel és még bájos is. A férfi kísérővel való összeöltözést pedig nem lehet nem észrevenni és bár a magunk részéről nem vagyunk különösebben hívei az ilyesminek, meg kell jegyeznünk, hogy nekik jól áll.
Ennek az etnós hangulatú szettnek alapvető hibája, hogy több ponton is eltorzítja viselője testarányait. Maga a kabát nekünk különösebben nem szimpatikus, túl hosszúnak és túl nehéznek tűnik. A kendő "összenyomja" a fejet, mely így szinte elvész a gigantikus szőrmegallér ölelésében. A szőrmén keresztbe vetett két darab táska szimplán rosszul mutat. Odalenn pedig szintén nem túl rózsás a helyzet: a rövid, lapos csizma és az abba begyömöszölt, vaskosan harmonikázó nadrág sajnos igencsak szerencsétlenül fest. Az összegész meglehetősen szedett-vedett hatást kelt.

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés