free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A 90 éves stílusikon eladja ékszereit és mindenkinek beszól

Borsa         Címkék: divat, ékszer, kirakat, kishír, stílus 30 hozzászólás

Eladja évtizedek alatt összegyűjtött vintage ékszereit a 90 éves stílusikon, Iris Apfel. Csak azt reméli, nem ízlésficamos celebek veszik majd őket meg.

Nem fogja vissza magát senki kedvéért, ami a szívén, az a száján Iris Apfel-nek, aki 90 évesen ugyanolyan aktív, mint fiatalkorában volt, ráadásul a stílusérzékét sem veszítette el. A ruha és ékszer-mániás, korábban belsőépítészként dolgozó, jelenleg "hivatásos stílusikonként" tevékenykedő Apfel - rajongói legnagyobb örömére - úgy döntött, megválik vintage ékszergyűjteménye egy részétől a Yoox.com-on, sőt, saját designjait is itt árusítja majd. A gyűjtemény tele van túlméretezett, hihetetlenül színes darabokkal, amik mind Iris személyiségét tükrözik, azt azonban reméli, nem celebek kezébe kerülnek majd régi kedvencei. "A celebek nem tudják, mit kezdjenek magukkal. Ha valaki felad rád egy ruhát, attól még nem leszel stílusos. Először rá kell jönnöd, ki is vagy valójában, ami gyakran fájdalmas... A stílus ezután jön."Apfelnek egyébként nem csak a celebekről van meg a véleménye, de azokról a nőkről is, akik nem a testalkatuknak megfelelően öltözködnek. "Nekem úgy tűnik, minél kövérebb és rondább egy nő, annál több húst akar megmutatni magából. Gondolj a nyáron rövidnadrágot és flip-flopot vagy iszonyú tapadós farmert viselő nőkre, akiknek akkora a fenekük, mint egy ház. De hát ez egy szabad ország, ha valaki úgy akar kinézni, mint egy idióta, csak tessék..."


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés