free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Kétperces irodai torna

Borsa         Címkék: iroda, munka, púder, torna 1 hozzászólás

Nem kell mindig kávézni és/vagy cigizni a kávészünetekben, lehet néha mozogni is. Mozgassuk meg magunkat az irodában, avagy pár perc az egészségért!

Aki ülő munkát végez, pontosan tudja, hogy mennyire jól tud esni az egész napos ücsörgés után egy jó nagy nyújtózkodás. Nem csak elgémberedett végtagjainknak esik ez jól, hanem az egész szervezetünknek. Nos, hogy jót tegyünk magunknak és magunkkal, íme egy kétperces irodai torna. Mindenkinek.A hatékony torna nem vesz sok időt igénybe, mivelhogy csupán egy-két percről beszélünk, viszont annál hasznosabb. Első lépésként helyezzük a kezünket a karfára, majd emeljük fel a lábunkat a talajról úgy, hogy használjuk a hasizmunkat, és ismételjük meg többször, harminc másodpercig. Ezt követően, emeljük a lábunkat olyan közel a mellkasunkhoz, amilyen közel csak lehet, miközben a kezünk továbbra is a karfán van, és ügyeljünk arra, hogy a hátunk maradjon egyenes és ne ringatózzon.

Ezek után álljunk fel, helyezzük a kezünket az asztal szélére és lépjünk kicsi távolabb, majd a felsőtestünkkel többször hajoljunk közel az asztalhoz, mintha fekvőtámaszt csinálnánk, csak éppen állva tesszük ezt. Utána álljunk a szék mögé, helyezzük a kezünket a székre, a térdünket enyhén hajlítsuk be, mintha guggolnánk, és ismételjük meg párszor, majd rugózhatunk felváltva egyik, majd a másik lábunkkal is. Végezetül üljünk vissza a székbe, és tornáztassuk meg a nyakunkat úgy, hogy megmozgatjuk előre-hátra, majd jobbra-balra és egy nagy kéznyújtózkodással fejezzük be az egész tornát. Az tény, hogy ez a fajta torna nem helyettesíti az igazi tornát, de segít abban, hogy ne legyenek ízületi problémáink.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés