free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Szórakozóhelyen csak a pultnál lehet ismerkedni

Trapp Henci         Címkék: ismerkedés, kishír, kultúrtripp, szórakozás 10 hozzászólás

Rájöttünk egy igazán bosszantó dologra, méghozzá arra, hogy a szórakozóhelyeken lévő asztalok elszeparálnak, ha köréjük gyűlünk. Irány a pult!

A minap a Városliget kedvelt szabadtéri presszójában üldögéltünk néhányan lányok. A hangulat békebeli, kellemes este, a hőérzettel minden rendben volt, a sörök és az aprófröccsök hűvösek, mi meg körbeültünk egy asztalt és csacsogtunk. Mint párkapcsolat nélküli csajok, nyilván egyikünk sem utasította volna el, ha odajön hozzánk egy férfi és megpróbál ismerkedni, udvarolni. Igen, olyan klasszikus módon, ami manapság már elképzelhetetlen. És nem azért nem történhet meg, mert a pasik bénák, szó sincs róla! Arról van szó, hogy a szórakozó helyek, kocsmák, presszók, kerthelyiségek alkalmatlanok arra, hogy ismerkedjünk.

Elsőre blődségnek tűnik ez a felvetés, hiszen milyen helyszín lenne alkalmasabb az ismerkedésre, mint egy kocsma, ahol szól a zene, lehetősége adódik mindenkinek a megfelelő alkohol szintet magába nyomni, ahhoz, hogy ne legyen zavarban, és mindenki tudja mindenkiről, hogy akár potenciális hódítandó is lehet. Mégis mi lehet a probléma? Rögtönzött felmérésemből - amelyet az adott helyen végeztem -, kiderült, hogy a lányok másra vágynak, mint amit a férfiak gondolnak. A csajok többsége ugyanis azt mondta, hogy szabad a vásár, be lehet őket támadni, menjenek oda hozzájuk, hívják meg őket egy italra, és már mehet is az ismerkedés. Amikor egy-egy fickótól megkérdeztem, hogy ő hogyan ismerkedik, illetve, ha most szeretne felszedni egy csajt, mit tenne, akkor a válasz, ami ugyanaz volt, amit a nők adtak, kiegészült azzal, hogy mégis, hogyan mehetnének oda egy-egy lánytársasághoz, akik körülülnek egy-egy aszatalt, vígan beszélgetnek, jól láthatóan elvannak. Tehát megközelíthetetlenek. A kocsmákban elhelyezett asztalok, székek - és persze a sok lány együtt - tehát olyan akadályt jelentenek, amelyek gátolják, hogy szabadon megközelíthessék egymást az emberek. Amikor ezt elmondták a pasik nekem, akkor felötlött bennem a kérdés, hogy vajon miként lehet ismerkedni egy olyan helyen, ahol az emberek – facér városlakók – nyilván azért jelentek meg, hogy összejöjjenek egymással. Egyetlen komoly és értékelhető választ kaptam, bárkinek is feltettem ezt a kérdést: a pultnál. Semmikor máskor nincs lehetőségünk arra, hogy verbális kommunikációt folytassunk egy ismeretlennel, tehát ismerkedjünk, ha az italrendelés során szóba elegyedik, vagy mi leszólítjuk őt. Ez a legjárhatóbb út, mind a csajok, mind pedig a pasik számára. De akkor kérdem én, miért vannak asztalok egy-egy szórakozóhelyen és miért nincs egy hatalmas, végelláthatatlan pult, amit körbeállva mindenkinek egyértelművé válna, hogy szabad a vásár… ?


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés