free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A kínai nők isznak a fiatalságért

Borsa         Címkék: fiatalság, ital, kollagén, kúra, púder 0 hozzászólás

A kínai nők akár a fél fizetésüket is képesek rákölteni egy kollagén italkúrára. A szakember szerint viszont ennek nincs túl sok értelme.

Míg az amerikai és az európai nők elsősorban injekciók formájában, addig a kínai hölgyek inkább szájon át juttatják szervezetükbe a kollagént, fiatalos külsejük megőrzésének reményében. A kollagén tabletták, porok, különösképp pedig az italok eladási mutatói folyamatos növekedést mutatnak a kelet-ázsiai országban. Pedig az italkúra bizony nem olcsó: egyhavi adag nagyjából 900 jüanba (azaz kb. 27 000 forintba) kerül, ami nagyjából egy városi átlagfizetés felének megfelelő összeg.
Bian Huawei táplálkozástudományi szakértő azonban nem osztozik honfitársnői lelkesedésében, szerinte ugyanis a kollagén italok egyáltalán nem tekinthetők csodaszernek. “Az emésztőrendszeren keresztül rendkívül kis mennyiségű kollagén képes felszívódni. Hasznosabb lehet, ha több zöldséget és gyümölcsöt fogyasztunk, a bennük található antioxidánsok miatt” - magyarázta a szakember a Guardian napilapban.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés