free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Rendeljen ivócimborát egy estére!

Borsa         Címkék: ital, íz-i, oroszország, pia 0 hozzászólás

Ha nincs kivel italozni, rendelhetsz magadnak estére a bor mellé egy ivócimborát is. Csak kicsit sokat kell utazni érte.

Vége a magányos esti részegeskedésnek, legalábbis az ukrajnai Dnyeprodzerzsinszkben, ahol egy helyi cég ivócimborák kiközvetítésével foglalkozik. A szolgáltatás ára igen mérsékelt: a megrendelő kívánságától függően mindössze 100-150 hrivnya (2620-3930 forint) egy estére. Így az ügyfelek rendelhetnek olyan ivócimborát, aki nem rendelkezik semmiféle különleges talentummal, kizárólag vedelni tud - olvasható a Lenta orosz hírportálon.Kívánságra azonban kiközvetíthetnek olyan ivócimborát is, aki viccmesélésre szakosodott, vagy gitározni tud. Az alkoholt, valamint a zakuszkát, azaz a harapnivalót természetesen a megrendelő biztosítja. A közvetítőcég szerint az új szolgáltatás oly népszerűnek bizonyult, hogy a megrendelőknek már jó előre meg kell rendelniük az ivócimborát.

A dnyeprodzerdzsinszki kezdeményezés nem rendhagyó Ukrajnában. Kijevben lehet kölcsönözni kísérőt az esti programokhoz, gyereket a parkbéli sétához, vagy barátnőt a vásárolgatáshoz. Bérelhető egy-egy alkalomra vőlegény vagy menyasszony is, mindez óránként 100 hrivnyáért.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Stresszoldó ételek

Van, akin a fokhagyma, van, akin a gyömbér segít idegei megnyugtatásában.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés