free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Jamie Lee Curtist nem szerették a szülei

Borsa         Címkék: család, jamieleecurtis, kapcsolat, színésznő, szülők 0 hozzászólás

A színésznő bevallotta, hogy olyan családban nőtt fel, ahol a kutyákat jobban szerették, mint az embereket. Jamie Lee Curtis elmondta, amit eddig nem.

A hollywoodi hírességek ritkán őrzik meg titkaikat, sokan már fiatalon könyvekben és különböző bulvárlapok oldalain teregetik ki a családi szennyest. Jamie Lee Curtis először vallott arról, hogy a gyerekkora nem volt túl szívderítő.

A színésznő szüleit, a magyar származású Tony Curtist és Janet Leigh-t Hollywood álompárjának tartották, de ez csak a látszat volt. Romokban heverő házasságukat akarták megmenteni azzal, hogy gyereket vállaltak, de ahogy ez ilyenkor lenni szokott, hosszú távon Jamie Lee érkezése sem oldotta sem a problémákat. Amikor Jamie Lee négy éves volt, apja beadta a válókeresetet, hogy feleségül vehesse 17 éves filmbeli partnerét, Christine Kaufmannt, Janet Leigh pedig egy üzletemberrel folytatta tovább az életét. A sztár úgy nőtt fel, hogy saját magát hibáztatta a válásért.

www.jamieleecurtisonline.com
A Curtis család

"Az anyám kitartott és mindent túlélt - mondta az 51 éves színésznő. - Nem vagyok benne biztos, hogy én és a testvérem, Kelly is kibírtunk mindent." A színésznő azt is elmondta, hogy nagyon kevés dologra emlékszik vissza a gyerekkorából. "Azt hiszem, Janet és Bob, a mostohaapám jobban szerették a fajtiszta kutyáikat, mint az embereket" - tette hozzá. Az anyja igazán belsőséges viszonyt csak a saját testével ápolt, a külseje megszállottja volt.  "Mindig ragyogó mosollyal mutatkozott, akkor is, amikor egyáltalán nem volt boldog" - mondta Jamie Lee Curtis.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés