Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Meztelenül pózolt az 55 éves szupermodell

Borsa         Címkék: botox, janicedickinson, plasztika, púder 0 hozzászólás

Janice Dickinson, egykori modell - aki idén töltötte be az 55. életévét - pucérra vetkőzött a Closer magazinnak. Formásságának titka: botox, szike és jóga.

Janice Dickinson, aki idén töltötte be az 55. életévét - valaha szupermodell volt, bár ő még ma is annak tartja magát -, levetkőzött a Closer magazinnak és büszkén mutogatja meztelen, plasztikázott, diétával és napi 80 perces jógával sanyargatott, igazán formás, de öreg testét. Dickinson valóságshow-ban való szerepléseivel, Tyra Banks - Topmodell leszek - műsorában való zsűrizésével és alkohol problémáival vívta ki a hírnevet magának anno Amerikában. Saját maga által a legjobb amerikai modellnek, divatfotósnak, színésznőnek, írónak és ügynöknek titulálja magát. Jelenleg a Celebrity Rehab valóságshow-ban szerepel, ahol alkohol problémáitól való megszabadulás küzdelmeit mutatják be, persze amolyan amerikásan.



Minden elismerésünk Janice-é lenne, amennyiben nem szikével és kemikáliák bőr alá fecskendezésével érte volna el ezt a küllemet 55 éves korára. Ez a valaha szép nő, ma olyan arcot visel, ami még a legnagyobb jóindulattal sem mondható szépnek. A modell nem is tagadja, hogy szépészeti beavatkozásokon esett át: amikor csak teheti, hangoztatja az általa adott interjúkban, hogy tizenöt éve, minden hatodik hónapban elmegy botoxra, valamint a legjobb módszer szerinte a toka eltüntetésére egy picike vágás a nyakon, amin keresztül kifeszítik a bőrt. Szerencsére van némi humora is a nőnek, egyszer azt találta nyilatkozni: "Én leszek a földkerekség legszebb hullája!” Szerintetek szép?


Szólj hozzá Te is!

0 hozzászólás   

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Hozzászólások

0 hozzászólás   

Ilyenek vagyunk

A nyári és őszi/tavaszi ruhadarabok kombinálása nem mindenkinek jön össze maradéktalanul. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

A nap pasija

Meztelen ötvenes

Kerül, amibe kerül, fiatal maradok - ez a jelmondata Janice Dickinson modellnek. 55 évesen is mer meztelenkedni.



Add a startlaphoz
evomedia