free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A nap pasija: Jason Statham

Borsa         Címkék: jasonstatham, nappasija, púder 14 hozzászólás

Rosszfiús, kemény vonásai tették a nap pasijává a 38 éves brit színészt. A nap pasija, az alfahím: Jason Statham. Fogadjátok szeretettel.

Jason Michael Statham alig egy hete - szeptember 12-én - töltötte be 38. életévét, de karrierje csúcsát máris elérte. Borsaszerkesztő véleménye szerint már a debütálásakor a lehető legjobb filmbe került: 1998-ban kapta meg A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső című, Guy Ritchie által rendezett filmben Bacon szerepét. A film London legizgalmasabb negyedében, az East Enden játszódik: itt él a legtöbb nehézfiú, kábítószerügynök és nagyreményű semmittevő, köztük a Jason által alakított Bacon is. A film négy hőse, a négy jó barát itt határozza el, hogy meggazdagodik. Az eredmény: hatalmas adósság és egy életveszélyes fenyegetés. Mindössze egy hetük van fizetni, ezért a legelképesztőbb megoldást választják: kirabolnak egy másik bandát. Újabb kétes elemek, bűnözők, csempészek, két ballábas bérgyilkosok és szigorú kocsmárosok tűnnek fel a színen, mindenki mindenkit összetéveszt valakivel, leszámol valaki mással, miközben a nagy dohánynak lába kél. Elképesztően jó alakítás a napi pasinktól, érdemes újranézni. 


Magánéletével nem sok port ver fel, hiszen - bár nem házas - hosszú évek óta együtt él Kelly Brook, angol modellel, aki néha színészkedik, néha cicit villant a Playboyban. Jason Statham szakmai élete sokkal izgalmasabb: modellként kezdte a karrierjét, de amint Guy Ritchie megtalálta a Ravasszal, majd a Blöffben is villantott, özönleni kezdtek a jobbnál jobb filmszerepekre való felkérések. Imádtuk keménységét az Olasz melóban, A szállító című filmekben, a Crankben, a Halálfutamban, sorolhatnánk hosszasan. Tar feje, kemény vonásai, izmos teste, védelmet jelentő, jól definiált muszklis karja mind-mind arra predesztinálja, hogy ma ő legyen a napi pasink. Nektek bejön az ilyen típusú férfi?


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés