free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Jay-Z szárnyai alatt épít zenei karriert Will Smith lánya

Borsa         Címkék: jayz, púder, willsmith 4 hozzászólás

Jay-Z lemezcégével írt alá szerződést Will Smith kilencéves lánya, Willow Smith. Bemutatkozó száma már most hatalmas népszerűségnek örvend a netezők körében.

 Az amerikai rapper a rádiós műsorvezető Ryan Seacrest csütörtöki műsorában mondta el, hogy Willow képességeit és első számának sikereit látva hatalmas jövőt jósol a fiatal tehetségnek. "Csak a szám meghallgatása után tudtam meg, hogy az előadó egy kilencéves kislány, és már akkor azt mondtam, hogy ez egy bombasiker" - áradozott a rapper. "Hiszek a szupersztárokban és hiszek a nagy slágerekben. Willowban pedig mindkét dolog megvan" -mondta.

Alig egy nappal a megjelenés után a Whip My Hair című számot már több mint százezerszer nézték meg a Youtube videómegosztó portálon. "Megvan benne a gyermeki ártatlanság, ugyanakkor nagyon jól tudja, hogy ki ő és mit akar elérni" - mondta Jay-Z, aki a fiatal Michael Jacksonhoz hasonlította a Smith család legújabb üdvöskéjét. A rapper tulajdonában lévő Roc Nation lemezcég nyilatkozata szerint Willow "olyan energiával és élvezettel viszonyul a zenéjéhez, amely egyszerűen megfertőzi az embereket".


Az amerikai zeneipar egyik legbefolyásosabb művészeként számon tartott Jay-Z segítségével indult be egykor a még kamasz Rihanna karrierje is. Így talán nem véletlen, hogy a kis Willow féloldalas frizurája és első slágere is a barbadosi énekesnőre emlékeztet. "Amikor valakinek ilyen tehetsége van, akkor nincs olyan, hogy túl fiatal" - hárította el a rapper azokat a megjegyzéseket, amelyek szerint a kilencéves Willow még túl fiatal a zenei karrier beindításához.

A színész-énekes Will Smith és a szintén színész Jada Pinkett Smith kislánya a 12 éves bátyja nyomdokain járva vágott bele a korai karrierépítésbe. Jaden ugyanis jelenleg a Karate kölyök remake-jében töri össze ellenfeleit és a fiatal rajongóinak szívét.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés