free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Celebek a szépségápolásról

Borsa         Címkék: celeb, jenniferaniston, jessicasimpson, plaszika, szépségápolás 2 hozzászólás

Jennifer Anistonnak csak utolsó lehetőségként jöhet szóba, Jessica Simpsont nem teszi boldoggá, Catherine Deneuve pedig nem ér rá… Plasztikáztatni.

A világcelebek körében egyre nagyobb sikknek számít elzárkózni a plasztikai beavatkozásoktól. Jennifer Aniston például kijelentette, hogy számára a plasztikai sebészet csak utolsó lehetőségként jöhetne szóba. "Előbb megpróbálnék minden más utat, hogy jobban érezzem magam." Claudia Schiffer még határozottabb állásponton van: "Soha nem végeztetnék plasztikai műtétet, mert aggódnék a hosszú távú hatásai miatt. Az öregedés az élet része, és azt gondolom, hogy mindenkinek el kell fogadnia, hogy a külseje változik."

Thandie Newton elsősorban azért nem szeretne plasztikáztatni, mert a férje és a gyerekei úgy is csinosnak tartják, ahogy van. Catherine Deneuve-nek pedig saját bevallása szerint egyszerűen nincs rá sem ideje, sem szüksége. "Ha magyarázatot akarsz, látnod kellene az anyukámat. 98 éves. Ez genetikai adottság."

http://tonicgossip.com

Persze nem csupán olyan hírességek ellenzik a szépészeti beavatkozásokat, akik állításuk szerint sosem feküdtek plasztikai sebész kése alá, hanem olyanok is, akik le sem tagadhatnák, hogy igen. Közéjük tartozik Jessica Simpson is, aki azok után, hogy  átszabatta az orrát és az állát, megnagyobbíttatta a melleit és botox-kezeléseken is részt vett, rájött, hogy a szépészeti beavatkozások nem tesznek boldogabbá. "Nem számít mennyi pénzt költesz, hogy széppé tedd magad különféle termékekkel, diétákkal, plasztikai műtétekkel, végül minden nőnek bele kell szeretnie önmagába, és felismerni, hogy szépnek és csodálatosnak lett teremtve."LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés