free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Jennifer Lopez Louboutinnek hízeleg

Borsa         Címkék: christianlouboutin, cipőtervező, divat, jenniferlopez, zene 2 hozzászólás

Jennifer Lopez legújabb kislemezének címe Louboutins. A dal azonban mégsem a világhírű cipőtervezőről szól. Szerinte épp ez benne a jó.

Christian Louboutin szereti Jennifer Lopez legújabb dalát. Még szép, hogy szereti, a szám címe ugyanis Louboutins. Az énekesnő a dal felvétele előtt felhívta a francia tervezőt, hogy személyesen kérdezze meg tőle, hogyan kell helyesen kiejteni  nevét. "Amerikában természetesen millió különféle módon ejtik ki a nevemet. Ezért Jennifer felhívott és azt mondta: 'Figyelj, biztos akarok lenni benne, hogy helyesen ejtem.' És helyesen ejtette. Az első pillanattól kezdve."A tervező rendkívül hízelgőnek tartja, hogy megszületett a dal, melyet egyébként  már kívülről tud. "Az a briliáns ebben a számban, hogy nem rólam szól. Hanem egy lányról és a cipőjéről." Louboutint saját bevallása szerint el is gondolkodtatta a dal. "Amikor valami a tömegkultúra része, de valahogy mégsem tudsz vele mit kezdeni, az izgalmas. Furcsa, de nem kellemetlen."LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés