free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Vera Wang kiakadt Jennifer Lopeztől

Borsa         Címkék: celeb, esküvőiruha, jenniferlopez, tervező, verawang 2 hozzászólás

A dizájner eddigi legdrágább és legidegtépőbb munkája J. Lo esküvői ruhájának az elkészítése volt. Egy olyan ruháé, amelyet a sztár végül egyáltalán nem vett fel.

Vera Wang jó néhány hisztis sztárral dolgozott már együtt, így az átlagosnál is nagyobb türelemmel rendelkezik, Jennifer Lopez azonban neki is sok volt. A dizájner valószínűleg többször is megbánta, hogy annak idején elvállalta a díva felkérését.

"Nyolc hónap alatt három ruhát készítettem neki" - mondta Wang nemrég egy interjúban. A dizájner azt is bevallotta, hogy a Lopezzel való közös munka meghaladta a tűrőképességét. A színésznőnek kreált modellek között volt a legdrágább ruha, amit Wang valaha tervezett.

A menyasszonyi ruhát Lopez soha nem viselte, ugyanis a Ben Affleck-kel tervezett esküvő elmaradt 2003 szeptemberében. Néhány hónappal ezután a pár szakított, Wang azonban nem úszta meg ennyivel az együttműködést. Az énekesnő a következő évben hozzáment harmadik férjéhez, Marc Antony-hoz, és az természetesen szóba sem jöhetett, hogy újrahasznosítsa a korábbi, soha nem viselt esküvői ruhák valamelyikét, így Vera Wang számára kezdődött elölről a egész. A díva végül egy egyszerűbb ruhát rendelt az ő igényeihez képest viszonylag alacsony költségvetésű esküvőn.


Vera Wang és Jennifer Lopez

Vera Wang azt is elmondta, hogy sok híres ügyfele egyáltalán nem támasztott exkluzív igényeket a menyasszonyi ruhájával szemben. "Mindig meglepődök, amikor a rocksztárok a legtradicionálisabb ruhákat kérik" - mesélte. A 60 éves dizájner modelljeit olyan sztárok viselték az esküvőjükön, mint Sharon Stone, Mariah Carey, Victoria Beckham vagy Uma Thurman, és sokan a vörös szőnyegre is tőle rendelnek ruhákat.

A tervező egy olcsóbb kollekciót is készít a David's Bridal esküvői szalonnal közösen, így már ezer dollárért Vera Wangban házasodhatnak a márkafüggő menyasszonyok. Igaz, ez az ár sztárallűrök elviselését nem tartalmazza.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés