free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Jennifer Aniston a legszexisebb

Borsa         Címkék: , jenniferaniston, kishír, kultúrtripp, szexi 25 hozzászólás

Jennifer Aniston lett minden idők legszexisebb nője egy férfiaknak szóló magazin szavazásán. A pasik szerint Jen legfőbb erénye a humora.

Miután múlt héten megtudtuk, kié a világ legjobb teste a divatvilág szerint, itt az ideje, hogy megtudjuk, ki minden idők legszexisebb nője egy pasik körében végzett felmérés szerint. Mi arra számítottunk, hogy olyan nevek fognak felmerülni, mint Brigitte Bardot, Marilyn Monroe vagy Sophia Loren, a nyertes azonban egy ma nagyon is népszerű színésznő, Jennifer Aniston lett. Tény, hogy Jen idén egészen kivirult a szerelemtől és végre ismét igazán vicces szerepben is láthattuk (a Förtelmes főnökök című filmben), azonban női szemmel nézve nem neveznénk ki idők minden idők legszexibb nőjének. A felmérést végző Men's Health magazin készítői szerint az befolyásolhatta a férfiak döntését, hogy "azon kívül, hogy fantasztikus teste van, Miss Aniston egy két lábbal a földön járó, nagyon jó humorú és kedves nő, ezek a tulajdonságok pedig igenis szexisek a pasik szemében."Brad Pitt egykori felesége tehát megelőzte jelenlegi kedvesét, Angelina Jolie ugyanis "mindössze" a 10. lett a listán, amin olyan nevek szerepelnek még, mint Raquel Welch, Marilyn Monroe, Britney Spears, Madonna, Bettie Page, Pamela Anderson és Jane Fonda.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés