free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Hogyan élte túl Jennifer Hudson családja meggyilkolását

Borsa         Címkék: család, házasság, jenniferhudson, kishír, kultúrtripp 0 hozzászólás

Szerencse a szerencsétlenségben Jennifer Hudson számára, hogy utolsó pillanatban változtatott a tervein. Nem volt ott, amikor családját lemészárolták.

Jennifer Hudson három évvel családja brutális meggyilkolása után úgy érzi, már képes beszélni a történtekről, az amerikai Ebony magazinnak elmondta, vőlegénye hívása mentette meg az életét, különben valószínűleg ő is a mészárlás áldozata lett volna. Az Oscar-nyertes színésznő 57 éves édesanyját, 29 éves bátyját és 7 éves unokaöcsét 2008 október 24-én ölték meg chiacagoi otthonukban, a gyilkosságok elkövetésével Hudson húgának a volt férjét, William Balfour-t gyanúsítják. A színésznő elmondta, ő is Chicago-ba igyekezett, amikor az utolsó pillanatban felhívta vőlegénye, a profi birkózó David Otunga, hogy kísérje el őt egy floridai meccsére, ezért változtatott a tervein.A pár még 2008-ra tervezte az esküvőt, a történtek után azonban Jennifer várni akart, megfogadta bátyja szavait, aki szerint elsieti a házasságot. Otungának és Hudsonnak azóta született egy kisfia, és valószínűleg a frigy sem várat már magára sokat.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés