free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Jennifer Lopez: Eléggé szeretem magam ahhoz, hogy odébb álljak

Borsa         Címkék: celeb, énekesnő, jenniferlopez, 0 hozzászólás

Jennifer Lopez és Marc Antony megpróbált tenni házasságukért, de sajnos kudarcba fulladt. Az énekesnő pedig szereti magát, így odébb áll.

Jennifer Lopez önmegbecsülése és a jó bánásmódhoz való igénye miatt döntött úgy, hogy ott hagyja férjét, Marc Antonyt, akivel 7 évig házasságban élt. Úgy véli, előfordulhat, hogy egy kapcsolatban nem veszik észre a felek, hogy nem a megfelelő partnerrel élnek, és már nem megfelelően bánnak egymással.  Állítása szerint, ha Marc Antonyval maradt volna, magát csapta volna be: „Eléggé szeretem magam ahhoz, hogy odébb álljak”- árulta el.A díva elmondta még, férjével igenis törekedtek arra, hogy működjön a házasságuk, de ez sajnos nem jött össze, viszont továbbra is optimista a szerelemmel kapcsolatban, hisz a szerelemben. „Mindig tisztelni fogom Marcot mint énekest és előadót és mindig az életünk része marad, hiszen ő a gyerekeim apja, ezért különleges helye van a szívemben "- árulta el az énekesnő.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés