free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Button Anglia legjóképűbb férfija

Borsa         Címkék: colinfirth, jensonbutton, kishír, kultúrtripp 1 hozzászólás

Jenson Button, Forma-1-es pilóta kisfiús sármjával nyűgözte le az angol nőket. Vilmos herceg fel sem került a legjóképűbb hírességek húszas listájára.

Az angol nők szeretik a sportolóikat, idén is egy sportoló végzett a legjóképűbb hírességek listájának élén, ám a tippekkel ellentétben nem David Beckham lett az. A húszas lista ezúttal nem arról szólt, ki a legszexisebb, hanem sokkal inkább a férfiak sármjáról. A lista készítői szerint az, hogy valakinek szép arca van, nyilvánvalóan veleszületett adottság, a sárm és az, hogy egy férfi ad magára illetve foglalkozik a külsejével inkább egy belülről jövő tulajdonság. Az angol nők tavaly még Colin Firth-nek szavazták meg az első helyet, ő azonban idén a harmadik helyre csúszott vissza, közvetlenül Clive Owen, David Beckham, Jude Law és Daniel Craig előtt. A top pozíciót Jenson Button, Forma-1-es pilóta szerezte meg, McLaren Mercedes-es csapattársa, a Pussycat Dolls-ból ismert Nicole Scherzingerrel jegyben járó Lewis Hamilton pedig a 14. lett.Az angol királyi család is képviselteti magát a listán, azonban míg a bulizós öcs, Harry herceg az előkelő 10. helyet szerezte meg, addig nagy meglepetésre az esküvője után rendkívüli népszerűségre szert tett Vilmos még a listára sem került fel.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés