free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A nap pasija: Jenson Button

Borsa         Címkék: címlap, jensonbutton, nappasija 1 hozzászólás

Jóképű, sikeres, férfias, ám pimasz tekintete óvatosságra int - sajnos nem bennünket, hiszen potenciális barátnő-jelöltjei nem hazánkból származnak. Jenson Button.

Az alig harmincéves Jenson Button Angliában, a Somerset grófságbeli Frome-ban született és nagy valószínűség szerint édesapjától örökölte az autóversenyzés iránti szeretetét, ugyanis John Button ismert rallycross versenyző volt, az ifjabb Buttonnak így adott volt a verenyautós közeg: 8 éves korában már gokartban versenyzett. 1991-ben megnyerte a brit kadetbajnokságot úgy, hogy mind a 34 futamon első lett. Innentől kezdve az egész élete a gokartozásról, később az autóversenyzésről szólt és szól mind a mai napig.

theworldofhorsebones.blogspot.com

A jóképű angol magánéletéről nem sokat tudni, de az köztudott, hogy Louise Griffiths modell-énekesnő vőlegénye volt két évig, a kapcsolat azonban 2005 áprilisában véget ért. 2006-ban megismerkedett Florence Brudenell-Bruce-szel, ám Jelenlegi barátnője Jessica Michibata,akivel 2010 májusában szakított,ám végül júliusra újra együtt voltak. Hivatalosan ő is Monacóban él - mint a legtöbb Formula 1-es versenyző -, de vannak ingatlanjai Angliában is. Szeret hegyi kerékpározni. Nagyon bírjuk férfias állát és azt két kis pimasz gödröcskét az arcán.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés