free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A nap pasija: Jenson Button

Borsa         Címkék: címlap, jensonbutton, nappasija 1 hozzászólás

Jóképű, sikeres, férfias, ám pimasz tekintete óvatosságra int - sajnos nem bennünket, hiszen potenciális barátnő-jelöltjei nem hazánkból származnak. Jenson Button.

Az alig harmincéves Jenson Button Angliában, a Somerset grófságbeli Frome-ban született és nagy valószínűség szerint édesapjától örökölte az autóversenyzés iránti szeretetét, ugyanis John Button ismert rallycross versenyző volt, az ifjabb Buttonnak így adott volt a verenyautós közeg: 8 éves korában már gokartban versenyzett. 1991-ben megnyerte a brit kadetbajnokságot úgy, hogy mind a 34 futamon első lett. Innentől kezdve az egész élete a gokartozásról, később az autóversenyzésről szólt és szól mind a mai napig.

theworldofhorsebones.blogspot.com

A jóképű angol magánéletéről nem sokat tudni, de az köztudott, hogy Louise Griffiths modell-énekesnő vőlegénye volt két évig, a kapcsolat azonban 2005 áprilisában véget ért. 2006-ban megismerkedett Florence Brudenell-Bruce-szel, ám Jelenlegi barátnője Jessica Michibata,akivel 2010 májusában szakított,ám végül júliusra újra együtt voltak. Hivatalosan ő is Monacóban él - mint a legtöbb Formula 1-es versenyző -, de vannak ingatlanjai Angliában is. Szeret hegyi kerékpározni. Nagyon bírjuk férfias állát és azt két kis pimasz gödröcskét az arcán.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés