free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Jessica Simpson kihízott mindent

Borsa         Címkék: , ashleysimpson, jessica, kövérség 6 hozzászólás

A színésznő, aki koncerteket is ad csapni való hangjával, már a testével sem tud hódítani. Jessica Simpson elhízott, de ő ebből is hasznot húz, ruhát tervez moletteknek, és egy diétás reality show-t is vezet.

Tavaly év elején kapott sokkot a bulvár közönség, Jessica Simpson ugyanis úgy néhány hónap alatt úgy meghízott, mint egy vágásra nevelt coca. Szegény magas derekú nadrágjában, és ujjatlan felsőjében még jobban kidomborította az amúgy sem lapos idomait. Innentől kezdve a glossy magazinoktól elkezdve a napi pletykalapokig, mindenhol azzal foglalkoztak, hogy mennyire rosszul néz ki Jessica. Tény, hogy meghízott, és már közel sem olyan bombázó, mint pályájának a kezdetén, amikor is kifejezetten azzal kereste a kenyerét, hogy dögös, amerikai csaj volt. Most is amerikai, sőt dögös is, és szerintünk egyáltalán nem áll rosszul neki némi plusz kiló, csak az a baj, hogy megtartotta ugyanazt a stílust, mint ötven kilósan. 
Miután ilyen erős hírértéke lett Jessica Simpson dagadásának, a színész-énekesnő nem sokat teketóriázott, igyekezett meglovagolni a hirtelen jött érdeklődést. Jessica a közelmúltban új ruhakollekciót tervezett, amely teltebb csajokon is remekül mutat. Sajnos a könnyed stílusban író firkászok, erre az ötletére is lecsaptak, és azt találták a fejéhez vágni, hogy teljesen mindegy, hogy mit vesz fel, így is, úgy is kövér és ez jól látszik. Szegény Jessicát a testvére védte meg, Ashlee Simpson, aki teljesen felháborodott, hogy mindenki a nővére súlygyarapodásán csámcsog. „Mióta van hírértéke annak, hogy egy nő hány kiló? Gusztustalannak tartom azokat a szalagcímeket, amelyek a nővérem súlyáról szólnak! Minden nő teste változik olykor, és csupán azért, mert valaki híresség, ez alól nem kell, hogy kivétel legyen.” Néhány dolog mégis csak zavaró, Jessica Simpsonnak nincs önkritikája, hiszen, ha lenne, a fenti galéria sem jött volna létre. Ráadásul, Jessica a testéből élt, azzal szórakoztatott, nem csapnivaló színészi – vagy énekesi tehetségével.Persze, egy hájas testen is van mit eladni. Márciusban egy amerikai tévécsatornán, A szépség ára címmel induló valóságshow háziasszonya lett. A műsor azt járja körbe, hogy a nők mi mindent képesek megtenni azért, hogy szebbek legyenek. Jessica Simpson körbeutazza a világot egy stábbal és megnézi a különféle kultúrák életét, megkérdezi a helyieket, akik veszélyes extrémitásokra is hajlandók voltak a csodálatos külsőért.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés