free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Jimmy Choo UGG csizmákat tervez

Borsa         Címkék: csizma, divat, jimmychoo, kollekció, tervező 5 hozzászólás

Jimmy Choo szellemiségét és az UGG csizmák legendás kényelmét ötvözi majd egy limitált szériás csizmakollekció. Ősszel kerül a boltokba és persze drága lesz.

Jimmy Choo az UGG Australia vállalattal működik együtt idén egy limitált szériás, női, báránybőr csizmakollekció megtervezésében. "A Jimmy Choo-n kívül az UGG az egyedüli lábbeli, amit megtűrök a gardróbomban. Boldogok vagyunk, hogy létrehozhatunk egy speciális kollekciót, amely mindkét márkából a legjobbat egyesíti: az UGG legendás kényelmét, Jimmy Choo szellemiségével" - mondta Tamara Mellon, a Jimmy Choo vállalat társalapítója és elnöke. "Felvillanyoz bennünket, hogy a Jimmy Choo és az UGG vásárlóinak egy ilyen egyedülálló kollekciót ajánlhatunk, és hiszünk abban, hogy lesz rá igény" - lelkendezett elvárható módon az UGG Australia elnöke, Connie X. Rishwain is.

www.authenticuggboots.com

A kollekció öt különféle stílusú, különböző színekben kapható modellből áll majd. A csizmák októbertől lesznek kaphatók, nagyjából 150 000-210 000 forintnak megfelelő összegért.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés