free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Jimmy Choo cipői nem használatra lettek kitalálva

Borsa         Címkék: cipő, jimmychoo, kirakat, kishír 3 hozzászólás

A közel 150 000 forintba kerülő Jimmy Choo cipők egy napi használat után viseltesnek és kopottnak tűnnek. Aztán jöhet a cipész.

A Jimmy Choo cipők ugyan szépek és a Szex és New York-hoz hasonló sorozatok óta már-már státuszszimbólumnak számítanak, azonban egynapos használat után már kopottnak és elnyűttnek hatnak. Egy cipőteszt során megállapították, a Choo-k sokkal kényelmesebbek, mint társaik, azonban kültéri sétákra egyszerűen nem alkalmasak. A 450 fontos Jimmy Choo Demure szandált egy  370 fontos Dior körömcipővel és egy 58 fontos Office cipővel hasonlították össze, az eredmény pedig igen meglepő volt. Tartósság szempontjából messze a legolcsóbb pár szerepelt a legjobban, a másik kettő bőrből készült talpa ugyanis egy nap alatt teljesen összekarcolódott, sőt, a Choo talpa elkezdett leválni is.A cipészek azt ajánlják, hogy a márkás, bőrtalpú cipőinket használat előtt mindig vigyük el talpaltatni, különben azonnal dobhatjuk is ki őket, amit a gyártó persze nem említ a mellékelt használati utasításban. A Jimmy Choo szóvivője annyit reagált az őket ért vádakra: "Minden termékünk a legmagasabb minőségű alapanyagokból készül, ezekkel a finom anyagokkal pedig óvatosan kell bánni."


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés