free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

"Túlsúlyos" modell a Jimmy Choo divatház új arca

Borsa         Címkék: cipő, crystalrenn, jimmychoo, kampány, modell 13 hozzászólás

Jimmy Choo nem egy eleven csontvázzal, hanem egy csinos, nőies külsejű modellel reklámozza tavaszi kollekcióját. Nagyon jól teszi.

Crystal Renn lett a Jimmy Choo divatház tavaszi-nyári kollekciójának arca. A 24 éves lány a “plus size” kategóriás, azaz egészséges, nőies külsővel rendelkező kategóriában fut és sorra kapja a felkéréseket az élvonalbeli divatházaktól. Dolgozott már többek között  Jean Paul Gaultier-nak, Zac Posennek, a Dolce&Gabbanának a Chanelnek, most pedig itt a Jimmy Choo kampány."Különbözöm a többi lánytól a válogatásokon. Amikor kezdtem, minden lány szőke volt, girhes és nyomorúságosan nézett ki"- jegyezte meg a modell egy sajtónyilatkozatában. Renn ugyanakkor úgy véli, hogy azért érzékelhető némi pozitív változás: a modellek már nem olyan kórosan soványak, mint néhány évvel ezelőtt és - ahogy azt az ő példája is bizonyítja - egyre nagyobb igény van a divatiparban olyan emberekre is, akik nem irreálisan vékony alkattal rendelkeznek.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés