free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ünnepel a Jimmy Choo divatház

Borsa         Címkék: cipő, jimmychoo, kirakat, kollekció, ünnep 0 hozzászólás

Glamúros cipőkollekcióval ünnepli a Jimmy Choo divatház másfél évtizedes fennállását. Az elnök pedig egyelőre marad a posztján.

A Jimmy Choo divatház jövőre ünnepli fennállásának tizenötödik évfordulóját. Ez alkalomból egy speciális, kristályokkal díszített cipőkollekcióval készülnek. Tamara Mellon a divatház társalapítója és elnöke a sajtónak nyilatkozva elmondta, hogy a glamúros cipőkollekció a vintage ékszerek stílusát ötvözi majd az ikonikus, Jimmy Choo-féle formavilággal. Biztosnak látszik az is, hogy a különleges lábbelikről Marilyn Minter festő- és fotóművész készít majd fotósorozatot.Mellon ugyanitt megerősítette azt is, hogy a pletykákkal ellentétben egyelőre nem hagyja el posztját, ugyanis túlságosan sok jövőbeli üzleti terve van még a divatháznál. "Foglalkozunk minden előttünk nyitva álló lehetőséggel és nehéz addig megmondani, hogy melyik lesz számunkra a legelőnyösebb, míg alaposan meg nem vizsgáltuk mindet" - magyarázta az elnök.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés