free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Nap pasija: Joey Mc Intyre

Borsa         Címkék: nappasija:joeymcintyre 0 hozzászólás

A New Kids On The Block volt az első olyan fiúbanda, akikért kis csajok milliói rajongtak. A mai pasink, ennek az újra összeállt bandának a tagja, Joey Mc Intyre.

Borsaszerkesztő jól emlékszik még arra, hogy olyan tízéves kora körül kiplakátozta a gyerekszobáját, természetesen a New Kids On The Block - továbbiakban NKOTB - fiúbanda képeivel, amiket különböző, tiniknek szóló magazinokból szedett ki. Szép kis mozaik jött össze a falon, és esténként az olvasólámpa fényénél egyre csak arról álmodozott, hogy egy koncerten majd - ahogy azt az újságokban olvasta - őt is elviszi a backstage-be az egyik fiú, és szerelembe esnek egymás iránt. Ez a fiú akkor egy göndör hajú, kölyökképű srác volt, aki húsz év elteltével, sármos férfivá érett.Ő Joey McIntyre. 1972 szilveszterén a Jóisten igen jó kedvében lehetett, ugyanis ezt a férfit, konkrétan gyönyörűre sikeredett megteremtenie. Megdöbbentő, de a MyIntyre családba Joey kilencedikként érkezett. El lehet képzelni, hogy milyen figyelemben volt része a srácnak, a két szülő és a nyolc nagyobb testvér társaságában. Joey egészen fiatalon állt színpadra, ő volt a NKOTB legfiatalabb, szinte még gyerek tagja. Tizenhárom éves volt, amikor csatlakozott a bandához, és csupán tizenkilenc, amikor a Forbes Magazin a világ leggazdagabb popcsillagai közé sorolta, egy szinten Madonnával és Michael Jacksonnal. A NKOTB 1994-ben feloszlott, ezt követően McIntyre szólózni kezdett, néhány albumot is összehozott, és szerepelt kisebb filmekben is. 2009-ben viszont újra összeállt a fiúbanda, és most már éretten, tapasztaltan hódítják vissza a régi rajongókat, és persze új csajok is feltűnnek a színen...

Persze Borsaszerkesztő életében is eltelt húsz év, és most már inkább a barátai által készített fotókat teszi a lakásának a falára, de azért ma, ezen a férfin kattog. Nektek bejön?


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés