free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A jóga segít magas sarkúban egyensúlyozni

Borsa         Címkék: anjarubik, divat, jóga, magassarkú, modell 0 hozzászólás

A jóga fejleszti az egyensúlyérzéket. Ez pedig jól jön többek között akkor is, ha az ember lányának szakmájából adódóan gyakran kell magas sarkúban járnia.

Anja Rubiknak a jóga segít abban, hogy magabiztosan tudjon magas sarkú cipőben sétálni. "Három éve jógázom. A szakmám miatt rengeteget kell repülőn ülnöm és magas sarkúban sétálnom. Rájöttem, hogy a jóga mindkettőt könnyebbé teszi" - mondta a 26 éves lengyel modell, aki saját bevallása szerint a jógagyakorlatok közül a nyújtógyakorlatokat tartja a leghasznosabbnak. "Bámulatos dolgokat tudok csinálni, amik fitten tartanak és fejlesztik az egyensúlyérzékemet és a koncentrációmat."

http://img468.imageshack.us

Rubik mostanában olyan tervezők bemutatóin lépett a kifutóra, mint Stella McCartney, a Viktor + Rolf vagy Jean Paul Gaultier, de dolgozott Karl Lagerfelddel, és szerepelt a Fendi és a Chloe kampányaiban is. Az ünnepek alatt azonban ő is pihen. "Karácsonykor egy kicsit szabadságra megyek. Teljesen hagyományos módon fogunk ünnepelni a családdal."LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés