free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A nap pasija: John Frusciante

Borsa         Címkék: johnfrusciante, nappasija, púder, redhotchilipeppers 3 hozzászólás

Újabb vitára okot adó pasi, a nem éppen jóképűségéről híres rockzenész, a Red Hot Chili Peppers egykori gitárosa John Frusciante. Ő a mai nap pasija nálunk.

John Frusciante rockzenész nem az a tipikus szépfiú, többen akár csúnyának is tarthatják - de mi ezzel nem értünk egyet. A Red Hot Chili Peppers egykori gitárosa arcán viseli az elmúlt negyven év hullámvölgyeit, átélt mindent, ami egy rocksztárral megtörténhet és talán pont ez az oka, hogy kisugárzásától még mindig elalélnak a nők és a rajongók.Frusciante az RHCP gitárosaként vált ismerté, amikor 1988-ban a basszusgitáros Flea őt választotta a heroin túladagolásban elhunyt Hillel Slovak helyére. Ez talán már némiképp előrevetítette John sorsát is, aki karrierje egyik csúcspontján, 1992-ben kiszállt a bandából. Drogfüggősége súlyosbodott, több mint öt év heroin mámor után tért vissza az élők közé. Életmódot váltott, visszament a Chilihez, karrierjét újra világsiker övezte. A zenekar mellett egyre elkezdett szólókarrierjére is koncentrálni és 2009 végén bejelentette, hogy újból elhagyja az amúgy is szünetelő bandát. "A többiek támogatják, hogy azt tegyem, ami boldoggá tesz és én ugyanezt érzem viszont. Hogy egyszerűen fogalmazzak: zenei elképzeléseim más irányba vezetnek"- nyilatkozta akkor Frusciante.

A Rolling Stone magazin 2007-ben John Mayer és Derek Trucks mellett Johnt tisztelte meg a Modern Guitar God titulussal, sőt idén a BBC 6 Music internetes oldalon a szavazók őt választották meg az elmúlt harminc év legjobb gitárosának. A mai nap pasija tehát egy vérbeli művész és rocksztár, akinek mindennél fontosabb az alkotói szabadsága. Talán ez az igazi szexepilje és ezért szeretjük mi is.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés