free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Szabad lehet John Lennon gyilkosa

Borsa         Címkék: davidchapman, johnlennon, púder, yokoono 5 hozzászólás

John Lennont 1980-ban gyilkolta meg David Chapman. A férfi most megint, ötödszörre kérvényezi szabadlábra helyezését. John Lennon özvegye tiltakozik, fél.

Idén 30 éve, hogy a 25 éves David Chapman meggyilkolta John Lennont. A történetet mindannyian ismerjük: Davidet minimum húsz, maximum életfogytiglanra ítélték, ezért érthető, ha 2000 óta – tehát, amint lejárt a 20 év – elkezdte kérvényezni, hogy feltételesen helyezzék szabadlábra. Idén augusztusban ismét élni fog ezzel a jogával. John Lennon özvegye, a 77 éves Yoko Ono, azonban már most tiltakozik az ellen, hogy szabadlábra helyezzék a 55 éves férfit, mivel úgy véli, hogy továbbra is potenciális veszélyt jelent rá, a család többi tagjára és önmagára nézve.  


David Chapman (Jonas Ball) - A The Killing of John Lennon című filmben

A férfi legutóbbi szabadlábra helyezési meghallgatásán azt vallotta, hogy szégyelli és sajnálja tettét, átérzi annak súlyosságát. A gyilkosnak saját cellája van, a börtönkönyvtárban dolgozik és takarít, 1994 óta pedig nem volt semmiféle kihágása, ráadásul felesége húsz éve rendszeresen látogatja. Mivel John Lennon meggyilkolása a mai napig hatással van az emberekre, hogy ha szabadlábra helyeznék, óriási közfelháborodást okozna. Az elmúlt egy évtizedben öt alkalommal utasították el Chapman kérelmét, valószínűsíthető, hogy ez idén is így lesz.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés