free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A nap pasija: Jon Hamm

Borsa         Címkék: jonhamm, madmen, nappasija, sorozat 3 hozzászólás

Jon Hamm 1971-ben született és minden olyan vonással rendelkezik, aminek egy negyvenes pasinak rendelkeznie kell ahhoz, hogy bekerüljön a nap pasijai közé. Íme.

Egyes vélemények szerint Jon Hamm méltó utódja George Clooneynak, színészi pályája hasonlóan egy sorozatszerep által ível felfelé, bár ő sem sorozatszínészként kezdte, hanem kisebb-nagyobb filmszerepei voltak. Játszott az Űrcowboyok, a Katonák voltunk című filmben és az Amikor megállt a Föld című sci-fiben is. Az elmúlt két-három évben a Mad Man - magyarul a suta Reklámőrültek címet kapta - alkotásban, már több Emmy-díjat is bezsebelhetett, a legjobb drámai sorozat főszereplőjeként.A sorozat maga elképesztően látványos, na nem az akciójelenetektől hanem annak a miliőnek a megjelenítésétől, ami által maximálisan hitelessé válik a hatvanas évek New York-ja és az ott dolgozó, minden hájjal megkent, fiatal, jóképű reklámszakemberek világa. Don Draper - mai napi pasink - egy menő reklámcégnél dolgozik, és még az ellenségei szerint is messze a legjobb a szakmájában. Legújabb megbízása, hogy az emberek számára még vonzóbbá tegye a Lucky Strike-ot. A dohányzás káros következményeiről felszínre kerülő hírektől azonban még ő is pánikba esik, semmi ötlete nincs a reklámot illetően. Munkatársa, Pete Champbell kihasználja Don pillanatnyi zavarát és elkezdi építgetni a karrierjét társa háta mögött. A nagymenő reklámcég viszont nem csak férfiakból áll: feltűnik a színen Peggy Olsen is, aki Don új titkárnője lesz, illetve egy szuperszexi asszisztens, amolyan mindenki babája, de a férfi szépséges filmbeli feleségéről már ne is beszéljünk. Ez az a sorozat, amelyben a legnagyobb a tíz főre jutó, szép emberek száma. Ezek között a gyönyörű és elmés emberek között kibontakozó bonyodalmakat, feszültségeket és történeteket nézhetjük meg - nyugodt szívvel ajánljuk.

A januári Golden Globe-díjátadón a legjobb drámai sorozat kategóriájában a Mad Men - Reklámőrültek - került ki győztesen - 2008-ban és 2009-ben is megkapta ugyanezt a díjat - sőt mindkét évben az Emmyt is. A most hétvégi Emmy-díjátadón a Mad Men - Reklámőrültek - megint a drámai sorozat kategória legjobbja volt, már harmadszor zsinórban.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés