free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A nap pasija: Jude Law

Borsa         Címkék: judelaw, nappasija, púder 3 hozzászólás

Klasszikus brit vonásokkal rendelkező színész, aki ennek ellenére nem hűvös úriember. Titokzatos, szexi ábrázata levett a lábunkról, ezért ő a napi pasink.

A BAFTA-díjas angol színész és producer 1972-ben született. A közönség 1994-ben ismerhette meg a Shopping című filmben, de az igazi debütáló filmje az Oscar Wilde szerelmei volt. Hollywoodi bemutatkozása az utópisztikus sci-fi filmben, a Gattacaban volt. A kétezres évek elejétől már főszerepeket is osztanak neki, és a harmadik évezred első évtizedében pedig Jude Law a színészvilág hódító, szexi félistene lett, akit jobbnál jobb szerepekre kérnek fel. Magánélete szinte nyílt titok. Law szülei Franciaországban élnek, és dráma- és színház tagozatos iskolát vezetnek. 1997-ben Jude elvette feleségül Sadie Frostot, akivel hat évig voltak házasok és három gyermekük született. De Jude-nak van egy gyermeke balkézről is, ugyanis egy futó kalandból - amely Samantha Burke modell és a színész között folyt le -, született egy csodaszép kislány.

Extrának egy kis izgató finomság... Tényleg odavagyunk Jude-ért!

Jude Law jelenleg Sienna Millerrel jár, és közben azon parázik, hogy megjelenik exneje, Sadie Frost önéletrajzi könyve, a Crazy Days, aminek a kéziratát elolvasva, perrel fenyegette a nőt, mert igen pikáns részleteket tartalmaz a színészre nézve. Vajon miket? Biszexualitását, féktelen, hedonista nőfaló voltál igazolják a történetek…? Kíváncsian várjuk a szexi történeteket!LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés