free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk furcsa kabátban

Borsa         Címkék: divat, igen, ízlés, kabát, utcánláttuk 16 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Nem hétköznapi cucc, ezt ismerjük el. Elegánsnak épp nem mondanánk, de kifejezetten eredeti, sőt a maga módján elég provokatív gönc - kábé kifutón látni ilyesmit. Önmagában talán nem is annyira extra a gigantikus, szőrös szürke kabát/kardigán, de ezzel az övvel feltette rá alanyunk a pontot. Nem gondoljuk, hogy osztatlan sikere lesz, de igazán bevállalós összeállítás, utánanéz az ember az utcán.Talán egy magasabb leányzón jól tudna mutatni a kötős kis fekete "gombakabátka", de így optikailag előnytelenül rendezi át az összképet, összetöpörít. Elismerjük, hogy van benne fantázia, ez az elöl kötős-vállra dobós megoldás alapjaiban nem rossz, de kétségtelenül nem áll jól mindenkinek. Az óriás barna táska pedig mintha a semmiből lógna ki ott oldalt. Szóval szokni kell a szemnek, emezt is.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés