free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk fehér kabátban

Borsa         Címkék: divat, igen, ízlés, kabát, utcánláttuk 18 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Fehér, fekete és szürke. Nagyképűen mondhatnánk, nem vállalta túl magát alanyunk, a csapból is az ilyen típusú összeállítások folynak. Viszont ha hasonlóban gondolkodunk, íme a nagybetűs minta. A kabát fantasztikusan áll, a gallérja pazar, és a hangsúlyos deréköv a hozzá passzoló csizmával is szemet gyönyörködtető. Az elegáns fekete kesztyű pedig már csak hab a tortán. Nagyon, nagyon szerettük.Elhibázott a teljes "felsőruházat", a választott kabát, akárhogy is nézzük, kifejezetten előnytelen, eláll és vastagít, arról nem is szólva, hogy a legkevésbé sem tűnik meleg holminak. Sajnos a nadrágválasztásról sem tudunk elismerően szólni, és a fehér csizma is megvastagítja optikailag a vádlit és kiemel, holott talán az ellenkezőjére lett volna nagyobb szükség. Csak egy picit több szigorral menjünk vásárolni, megéri.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés