free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk kockás kabátban

Borsa         Címkék: divat, igen, ízlés, kabát, utcánláttuk 33 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Szerintünk szép, jól összehangolt szerelés, abszolút egyben van. Jó választásnak tűnik a szürke, kockás kabát mellé az azonos színű sapka - annyira jónak, hogy ennek ellenére sem a láthatatlan szürkeség uralja az összképet. Az élénk színű, szűk farmer remekül áll, nyújtja a lábakat, és ezzel a magas szárú csizmával kifejezetten elegáns hatást kelt. Jó ránézni - egyszerű, de fantáziadús összeállítás.Minket ez a kabát az ovis pokrócokra emlékeztet, de ez nem baj, ettől még feltűnő, erős darab - ebből még valami jó is kisülhetett volna. A furcsa sál, a sötétkék mellény és a bundás csizma viszont nem bizonyult jó társnak a kabát mellé, rendezetlen és abszolút diszharmonikus lett tőle a külcsín. Ilyen domináns holmihoz csak nagy-nagy szigorral szabad hozzáöltözni, és nagyon óvatosan.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés