free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk szürke kabátban

Borsa         Címkék: divat, igen, ízlés, kabát, utcánláttuk 23 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Minden szezonban vannak trendek, amelyekkel nem tudunk maradéktalanul egyetérteni, vagy épp a mi szépérzékünket valahogyan bántják. Ilyenek a csizmákon és kabátokon ipari mennyiségben felbukkanó szőrmék, rojtok, prémek, de barátkozunk a jelenséggel. Alanyunk kabátkája szolid-elegáns, a szűk naci/leggings is teljesen rendben van, a hegyes orrú boszorkánycsizma pedig visz valami extrát az öltözékbe.A nadrág és a csizma hibátlan - olyan, amilyennek a nagykönyvben meg vagyon írva. A gigantikus prémözön már annyira nem tetszik, de még bőven a tűréshatáron belüli, mondhatnánk divatos darab. De az állatmintás fejfedő a tonnányi aranyékszerrel a fülben: na, ez már csúnya makula, ilyet egyszerűen nem szabad. A kék, mintás kesztyű és Audrey Hepburn pedig egy másik szettben tökéletes is lehetne. Sajna, nem itt.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés