free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk kabátban övvel

Borsa         Címkék: divat, ilyenekvagyunk, kabát, öv, utcánláttuk 15 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Sokáig nézegettük alanyunkon a kabátot, hogy direkt választhatott-e egy számmal nagyobbat, vagy ilyesmi lehet-e alapból a fazon, végül nem jutottunk dűlőre, de nem néz ki benne rosszul. A kabát világos alapszíne viszont mindenképpen jó választás, egyfelől nagyon jól mutat a feketék mellett, másfelől a csizma, a táska és az öv barnáit sem üti ki. Tény ugyanakkor, hogy öv nélkül egész másképp festene az összkép.Hát, ha azt mondjuk, hogy ebből az összeállításból semmi nem tetszik, akkor csak azért mondjuk, mert végképp megsemmisítik egymást az elemek, ahelyett, hogy kiemelnék. A vastag deréköv nyilván a szerelés leghangsúlyosabb, domináns darabja szeretett volna lenni - szerintünk ez nem sikerült. Ahogy az egészen másféle barnákban játszó, prémes csizmát sem értjük. Egy másik lábbelivel és övvel már klasszisokkal beljebb lennénk.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés