free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk kabátban és szoknyában

Borsa         Címkék: ilyenekvagyunk, kabát, kirakat, szoknya, tél 19 hozzászólás

A télikabát-szoknya kényes kombináció. Nem elég, ha a színek és a szabásvonalak harmonizálnak. A textúráknak is kell. Az utcán láttuk.

Ha nagyjából combközépig érő vagy annál rövidebb kabátot veszünk egyberuhára vagy szoknyás összeállításra, mutatósabb, ha a szoknya alja kilátszik a kabát alól. Ez mindkét mai alanyunknál teljesült is, az igenes oldalra azonban csak az egyikük kerülhetett. Okkal.A gumírozott aljú, vastag szoknya praktikus viselet télen, hiszen valamivel kevesebb hideget enged be, mint lazán libbenő társai. A sötétkék kabát egyszerű, de csinos darab, melyet egész nyugodtan lehet ezzel a szoknyával is viselni: a stílusa, a szabása és az anyaga is lehetővé teszi ezt. Tudvalevő, hogy a táskának és a lábbelinek manapság már nem kell egyforma színűnek lennie, de persze nem is tilos, hogy az legyen, ebben a szettben például kifejezetten tetszetős ez a színazonosság. A kék alapon világos mintás sál remek összekötő kapocs az öltözék sötét és világos színű elemei között. A nejlonharisnya viszont fázósan vékonynak tűnik, egy vastagabb modell jobban illene ebbe a téli összeállításba. 

A fekete szoknya, a mintás harisnyanadrág és a magas sarkú bokacipő arra enged következtetni, hogy alanyunk elegáns megjelenésre törekedett. A felsorolt darabok tulajdonképpen még rendjén is lennének, bár azért ez a harisnya ízlés - és hőérzet - dolga… Ami viszont meglehetősen nagy melléfogás itt, az a kabát. Ez a ballon- és a paplankabát bizarr románcából született, szomorkásan fakó ruhadarab önmagában is meglehetősen kellemetlen látvány. Alanyunknak nem áll jól és nem passzol az összeállítás többi darabjához sem, ugyanakkor valószínűleg nem is lehetne találni senkit, akinek jól áll és nincs az a szett, amibe illene. Egy sima, jó szabású  szövetkabát szerencsésebb választás lenne.

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés