free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk novemberben, kabát nélkül

Borsa         Címkék: időjárás, ilyenekvagyunk, kardigán, kirakat, kötött 47 hozzászólás

Az idei, szokatlanul enyhe novemberben nem volt feltétlenül szükség minden nap kabátra. Akadt, aki jól járt ezzel és olyan is, aki nagyon nem. Az utcán láttuk.

Az elmúlt hetekben csak úgy röpködtek az évszakhoz képest igencsak kellemes hőmérsékletek, olyannyira, hogy kabát helyett olykor elég volt valamilyen vastagabb, kötött holmit magunkra venni. Ez tette mai két kiszemeltünk is, ám csak az egyikük tette jól…A cicanadrágos-csizmás szettektől hemzsegő pesti utcán szokatlannak és egyedinek tűnik ez az összeállítás. Alanyunk komfortos, mégsem unalmas darabokat válogatott össze. A széltében csíkos, kötött ruha (vagy szoknya) és a poncsószerűen viselt, nagy, kötött kendő bohókás, mégis ízléses párost alkot, amelyet színben és stílusban is abszolút passzoló táska, harisnya és lábbeli egészít ki. A szürke-kék színvilágot diszkréten, de határozottan fűszerezi meg a piros fülbevaló és öv. Az öltözéken egyértelműen látszik, hogy a hölgy nem véletlenszerűen viseli. Egy ilyen szett nyilvánvalóan nem állna jól bárkinek, de pont ez benne a pláne.
Valahol a maxikardigán, a fürdőköpeny és a medvejelmez metszéspontján helyezhető el az a kötött ruhadarab, melyet képünk szereplője kabát helyett visel. A vaskos, fidres-fodros holmi, a vastag pulóverre húzott vékony pulóver, a sűrűn redőző, oldalzsebes farmer és a drapp cipő-táska kombináció együttese  bumfordi, stílustalan összhatást kelt. A színösszeállításból arra következtethetünk ugyanakkor, hogy ebben a szettben is volt eredendően valamiféle akarás. Az öltözék elemei azonban külön-külön, önmagukban sem épp mutatósak, ez esetben tehát nem jelentene megoldást csupán egy-két ruhadarab vagy kiegészítő lecserélése sem. Sajnáljuk.
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés