free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Kamu melók jó pénzért

Borsa         Címkék: foglalkozás, kamu, meló, munka, pénz 0 hozzászólás

Nem minden munka jelent napi nyolc vagy több órás kínlódást, lehet élvezni is azt, amiért fizetést kapunk. Főleg, ha nem is keveset.

Az utóbbi években több olyan új foglalkozás is született, amelyek műveléséhez nincs szükség komolyabb szakértelemre, a munkaidő elejétől a végéig tulajdonképpen a hobbinkat végezzük. Ezek egy része alkalmi munka, de több állandó jellegű is akad, sajnos egyelőre csak külföldön.  

A turbó dekoratőrnek fordítható foglalkozás lényege, hogy a nehezen eladható ingatlanokat rövid idő alatt ellenállhatatlanná kell varázsolni néhány új ötlettel, ami lehet egy új függöny, egy dizájnos kanapé, egy jól megválasztott lámpa vagy egy különleges szőnyeg beszerzése. Először érdemes gyakornokként dolgozni egy tapasztalt dekoratőr mellett, később akár 250 dollárt is fizetnek óránként az elkeseredett lakástulajdonosok és az ingatlanközvetítők.

Utazni szerető állatbarátoknak ideális munka az állatkísérés, a pozíciót az állatokra szakosodott Pet Airways hirdeti. A feladat annyi, hogy a repülőút alatt gondját kell viselni az utasként kezelt macskáknak és kutyáknak, és az érkezést követően át kell adni őket a gazdájuknak. Állatorvosi rendelőben és kutyahotelben szerzett tapasztalat előnyt jelent.

http://blogs.wickedlocal.com

A professzionális közösségi oldal-kapcsolattartónak egész nap a Facebookon és a Twitteren és más site-okon kell lógnia, és a megrendelő helyett kell lájkolni, blogolni, képeket feltölteni, vagy éppen a megbízó cég termékeit kell népszerűsíteni. Tanári végzettséggel, angol és francia nyelvtudással pedig csatlakozni lehet a Cirque du Soleil vándorcirkuszhoz, ahol a társulat gyerekeit kell tanítani.

Az álommelókhoz tartozik még a style guide, vagyis az az idegenvezető, aki a látványosságok helyett a legjobb üzleteket mutatja meg a turistáknak, aki pedig szeret főzni, elmehet jachtokon dolgozó privát séfek mellé segítőnek. Ez utóbbival akár havi 3000 dollárt is lehet keresni, viszont itt a fentiekkel ellentétben tényleg dolgozni is kell.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés