free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A nők 50 százaléka vásárol egy számmal kisebb ruhát

Borsa         Címkék: fogyókúra, karácsony, kutatás, ruha, ünnep 1 hozzászólás

A karácsonyi ünnepek előtt háromból egy nő fogyókúrázik. Vannak akik azzal is motiválják magukat, hogy kisebb méretű ruhát vesznek, mint kéne.

A nők 50 százaléka vásárol ezekben a hetekben a kelleténél legalább egy számmal kisebb alkalmi ruhát abban a reményben, hogy karácsonyig még eleget fogy ahhoz, hogy viselni tudja - derült ki az amerikai Herbalife cég által végzett felmérésből. Közülük azonban végül csak minden második viszi véghez a tervet, a többiek vadi új ruhája a szekrényben marad, esetleg visszaviszik azt az üzletbe.

A 4000 nő bevonásával végzett kutatás eredményei azt mutatják, hogy háromból egy nő fogyókúrázik a karácsonyi ünnepek előtt, ám közülük csak minden ötödik tudja tartósan megtartani kisebb súlyát. "A fogyókúrázók gyakran tűznek ki maguk elé irreális célokat, ami aztán összességében véve inkább negatív hatással jár, hiszen könnyen érezhetik úgy, hogy csődöt mondtak. Ha valamilyen eseményre vagy különleges alkalomra szeretnénk pánikszerűen lefogyni, az hosszú távon az eredeti szándékkal éppen ellentétest hatást válthat ki" - magyarázta Gavin Aley, a cég marketingigazgatója.

http://funnyketty.deviantart.com

Mindenképp jó hír viszont, hogy tízből hét nő azt mondta, egészséges táplálkozással szeretne veszíteni a súlyából.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés