free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Karácsonyi sminket ajánlunk

Borsa         Címkék: karácsony, smink, szépség, tipp, ünnep 3 hozzászólás

Majdnem mindenből ajánlunk karácsonyit, még szép, hogy a smink sem marad ki. Semmi, így ez sem kötelező, de aki idén kipróbálná, annak elő a szemfestékkel!

Mindenféle felesleges körtől megkímélve benneteket rögtön a lényegre térünk. Kizárólag annyit kívánunk elöljáróban elmondani, hogy nem kötelező sminkelni, karácsonykor sem, karácsonyi smink nélkül is lehetnek boldogok az ünnepek. Így azok, akik húzzák a szájukat a smink tippek miatt, nézegessenek inkább karácsonyi recepteket, vagy ajándékötleteket a Borsán. A többieknek pedig elő az ecsettel!


Nézd meg a karácsonyi smink készítését!

A szokásos bőrhidratálásra és az alapozásra nem térnénk ki, ezeket korábban már elég rendesen kiveséztük, úgyhogy rögtön jöjjön a lényeg: a szem. A karácsonyi smink attól lesz az, hogy az ünnepre jellemző színeket használunk. Ezért az egész szemhéjat egy rendkívül világos, már-már vajszínű, mégis aranyos csillogású púderrel alapoztuk. Ez jó, ha vízálló, így akár egész este kitart. Erre került a szemgolyó és a szemüreg találkozásánál lévő vonalra (ami a mélyítőív) bordó szín. Természetesen a karácsonyhoz hozzátartozik a csillogás, de még azért nem kell túlzásba vinni, így végül törtarany színű púderrel fedtük le az egészet.

Amennyiben ez a szemhéjfesték kevésbé fényes, csillogó, akkor még nappal is hordható sminket tudunk varázsolni. Ellenkező esetben inkább este viseljük. Nem maradhat el a szemceruza használata sem: mi feketével húztuk ki alul-felül, amitől erőteljesebbé válik a smink. Ha lágyabbra vágysz, akkor a barna jól mutat a már említett színekhez. Arra azonban nem árt odafigyelni, hogy hiába harmonizál vele a piros vagy a bordó, ilyen ceruzát ne használjunk, mert olyan hatása lesz, mintha jól kisírtuk volna a szemünket.  Ezek után került fel egy átlagos szempillaspirál.Nem csak az általunk kiválasztott bordóval lehet elkészíteni ezt a sminket, hanem bármilyen erősebb tónusú festék jól mutat. A most divatos színek közül igazán ünnepi hatást kelt az óarany, bronz, sötétszürke, lila, tengerészkék vagy akár az olíva zöld is.
Nem szabad megfeledkezni a szemöldökről sem: ne legyen túl hangsúlyos és vastag, de igazán ki tudja emelni a szemet, ha egy halvány árnyalattal sötétebbre festjük, valamint átfésüljük.Az arcra egy kis árnyékoló került, nem vittük túlzásba az alapozást. Olyan pirosítót használtunk, amelyet magas hőfokon kisütnek, ettől a mi esetünkben csillogó erezet látható benne. Igen magas fényű, ami jól mutat az orcákon, de ettől még nem kelt zsíros hatást.

Ajkainkat egy ilyen erőteljes szemhangsúlyos sminkhez visszafogottan pingáljuk ki. Szép ívet rajzolhatunk, ha egy, a szánk színéhez hasonlító ceruzát használunk, ami nem feltűnő, mégis kontúrt ad. Halvány rózsaszín rúzst, és arra egy szájfényt vittünk fel.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés