free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 izgalmas tavaszi karkötő

Borsa, stylist: Matliák Eszter         Címkék: divat, karkötő, kiegészítő, lista, tavaszi 3 hozzászólás

Idén a karkötő nagyobb divat mint a nyaklánc, ezért most bemutatunk öt tavaszi karkötőt, ami nekünk megtetszett az idei felhozatalból. Kedvcsináló lista.

Már szóltunk róla, de most ismét elmondjuk: aki idén ultra trendi akar lenni, az nem láncot visel kiegészítőként, hanem karkötőt. Persze nem akármilyet, nagy, vastag, hangsúlyos darabokat visel. Az aktuális tavaszi felhozatalból mutatunk most ötöt.


A természetes - Furla

Ezt a karkötőt azoknak ajánljuk, akik a természetességet, a természetes anyagokból készült ékszereket kedvelik. Protokolláris eseményekhez ne viseljük, ez a kiegészítő jobban mutat hétköznapi szerelések mellett. Ha a föld színeit, ennek az árnyalatait, farmert és magas sarkút választunk hozzá, nem nyúlhatunk mellé. Erős, vibrál, de egészen mély színek mellett is megállja a helyét.
A szegecselt - Furla

Ez a szegecselt fa karkötő, igazán karakteres darab, ezért kevés szetthez tudjuk viselni. Leginkább a most igen divatosnak számító glam-rock stílushoz (fekete, sötét színek, csillogós, fényes anyagok) és a különböző farmeres szerelésekhez megy. Elegáns ruhához felejtsük el és hétköznapi, rohangálós szettekhez se gondoljuk felvenni.

A színes - Tatuum

Egy újabb fa karkötő, aktuális, divatos színekkel. Ezt az igen színes kiegészítőt olyan ruhákkal vegyük fel, amikben a karkötőn található színek visszaköszönnek, így lesz teljes a harmónia. De vigyázat, egy-, maximum kétszínű ruhadarabokban gondolkodjunk, például csak lila és beige, vagy lila és arany. Viseljük szórakozáshoz, vagy hétköznap, kiöltözős, elegáns eseményekre hanyagoljuk.
A királyi - Tatuum

Az aktuális trendnek megfelelően ez is egy igen karakteres darab, amit vibráló, sokszínű ruhákhoz ajánlunk. Amennyire színes, annyira kötött is, hiszen kizárólag a karkötő színeiben gondolkodhatunk, amikor ruhát választunk - igen, gombhoz a kabátot… Egyértelmű bizsuról van szó, kicsit királyi ékszer hatása van - ezt ne felejtsük el.

A retro - Tatuum

Ez a kiegészítő igazi retro hangulatot idéz ezzel a borostyános-narancssárga színnel. Ha a kiegészítő elegánsabb vonalát kívánjuk hangsúlyozni, akkor kevésbé színes öltözetben gondolkodjunk, például fekete-fehér, sötétkék-tört fehér kombinációban.
Nézegess izgalmas tavaszi karkötőket!LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés