free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Kurkova jó példát akar mutatni

Borsa         Címkék: fogyás, gyerek, karolinakurkova, modell, szülés 2 hozzászólás

Karolina Kurkova úgy véli, fontos, hogy egy anyuka foglalkozzon magával is. Azt viszont elítéli, ha egy nő a szülés után csontsoványra fogyasztja magát.

Karolina Kurkova szerint egy anya ne legyen nullás méret. A korábbi Victoria's Secret modell - aki tavaly júliusban hozta világra első gyermekét, Tobin Jack Drury-t - ki nem állhatja azokat az anyukákat, akik a szülés után záros határidőn belül csontsoványra fogyasztják magukat. "Jó példát akarok mutatni a nőknek: fontos, hogy jól nézz ki és hogy foglalkozz magaddal, de mindezt örömteli és egészséges módon tedd!" - mondta a brit OK! magazinnak adott interjújában.

www.celebrity-gossip.net

A cseh szépség a szülés miatt ugyan nem vonult vissza a modellkedéstől, de egyelőre nem is nagyon rohan vissza dolgozni. "Erre még lesz idő. Élvezem, hogy anyuka vagyok, és most Tobin a legfontosabb a számomra. Ez a kötődésnek egy nagyon különleges időszaka, és szerencsés vagyok, hogy megélhetem. Később természetesen szeretnék majd visszatérni a munkába, úgy tervezem, hogy őt is viszem majd magammal. Máris nagyon szereti a kamerát és azt, ha fényképezik - tudja, hogy anya mit csinál."LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés